Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil! Ce salariu are Prima Doamnă a României! Carmen Iohannis a spus adevărul

Incredibil! Ce salariu are Prima Doamnă a României! Carmen Iohannis a spus adevărul

Incredibil! Ce salariu are Prima Doamnă a României? Carmen Iohannis a spus adevărul

Ce salariu are Prima Doamnă a României? Klaus Iohannis a câștigat al doilea mandat ca președinte al României. Românii și-au votat duminică noul președinte. Klaus Iohannis s-a impus în fața contracandidatei sale Viorica Dăncilă în turul 2 al alegerilor prezidențiale și mai câștigă un mandat la Cotroceni.

Deși, nimeni nu știa ce avere au soții Iohannis, ei bine, președintele României nu s-a ascuns și a declarat ce bunuri deține.

Ce salariu are Prima Doamnă a României? Carmen Iohannis a spus adevărul

Prima Doamnă a României este unul suprinzător pentru publicul țării. Carmen Iohannis lucrează ca profesor la Sibiu, iar venitul său anual ca și cadru didactic ajunge la 33.276 lei, ceea ce înseamnă 2.773 lei pe lună.

Nu este bogată, ci are un câștig asemenea tuturor celor care predau, nicidecum nu are un statut diferit”, au dezvăluit persoane apropiate.

Totodată, la veniturile înregistrate de Klaus şi Carmen Iohannis în 2018 se adaugă şi banii din chirile înasate pentru casele pe care le deţin în Sibiu.

Averea președintelui Klaus Iohannis

Potrivit Wow.biz, Iohannis nu ar avea vreun teren agricol sau intravilan, dar are trei case și două apartamente, unul de 84,60 mp și altul de 253 mp șe-a cumpărat în 1997, respectiv în 2001.

Prima locuință a fost achiziționată în anul 1992 prin donație/cumpărare, iar celelalte două, le-a cumpărat în 2007. Una are 76 mp, iar cealaltă 64 mp, toate acestea le deține împreună cu soția sa, Carmen Iohannis.

Șeful statului nu deține mașini și nici alte bunuri de valoare, în schimb, are un cont la BCR, deschis în 1999, în care se află 25.000 lei. Venitul său anual ca președinte al României este de 165.100 lei.

Citeste si:Viorica Dăncilă nu se consideră vinovată pentru eșecul la prezidențiale. Nu demisionează de la conducerea PSD

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: