Redactia.ro
Home » Stil de viață » Incredibil cum a apărut o femeie la nunta fiului ei. Nora a rămas șocată

Incredibil cum a apărut o femeie la nunta fiului ei. Nora a rămas șocată

GALERIE FOTO (2) Incredibil cum a apărut o femeie la nunta fiului ei.

Incredibil cum a apărut o femeie la nunta fiului ei. Nunta este un eveniment important pentru doi oameni care vor să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Au existat cazuri în care acest eveniment a fost ruinat în ultimul moment. Este și cazul unei mirese care a trăit șocul vieții când a aflat ce rochie va purta soacra ei în ziua nunții.

Incredibil cum a apărut o femeie la nunta fiului ei. Nora a rămas șocată

Incredibil cum a apărut o femeie la nunta fiului ei. Organizarea unei nunți necesită timp și răbdare, și orice mireasă își dorește ca acest eveniment să fie unic și special. În cazul unei tinere din America avea să devină un eveniment șocant. Mai exact, soacra acesteia a uimit pe toată lumea când a anunțat că în ziua nunții fiului ei vrea să se îmbrace rochia de mireasă. Actorul Jimmy Fallon, gazda show-ului american The tonight show a lansat pe Twitter o provocare pentru 52 milioane de de urmăritori să povestească cele mai rușinoase întâmplări de la nuntă.

Amy Pennza și-a povestit întâmplarea neașteptată, postând o fotografie cu ea și soacra sa, din ziua nunții sale, îmbrăcate amândouă în rochii de mireasă.  Extrem de șocată, nora femeii a postat pe rețelele de socializare toată întâmplarea, făcând-o virală pe soacra ei. Tânăra le-a explicat internauților de intenția femeii, mărturisind că este cea mai josnică pe care a cunoscut-o. Mireasa a spus că nu l-a anunțat pe logodnicul său de ce urma să facă mama lui, pentru că acesta este foarte atașat de ea. „Această femeie este pur și simplu inimaginabil de josnică și cu două fețe… Nu i-am spus logodnicului meu încă, deoarece este un băiatul mamei și nu vreau să stârnesc nicio dramă”.

Ulterior, postarea a fost distribuită pe Reddit, iar un utilizator a numit-o pe soacră „cea mai rea femeie pe care am văzut-o vreodată” și „Vrăjitoarea cea rea a nunții”. Mireasa le-a arătat internauților câteva imagini ale schimbului lor de mesaje, în care își întreba soacra ce tip de rochie a cumpărat pentru nuntă. „Sunt sigură că îți stă superb pe tine!”, a adăugat ea în încercarea de a păstra pacea.

Soacra a îmbrăcat rochia de mireasă

La scurt timp, soacra i-a spus: „Ai văzut-o deja”. Înainte de a trimite o fotografie cu rochia albă pe podea, aceasta a întrebat-o dacă nu a văzut albumul de nuntă. Ușor timidă, mireasa i-a spus subtil dacă nu cumva plănuiește să poarte rochia de mireasă la nunta fiului ei. Îngrozită, tânăra le-a cerut sfatul internauților în legătură cu soacra ei. „Fiecare invitat va fi acolo uitându-se la ea și întrebându-se ce este în neregulă cu ea…”. De asemenea, alți utilizatori i-au cerut să anuleze nunta dacă viitorul soț nu i se împotrivește mamei sale.

Imaginea cu cele două femei a strâns zeci de mii de aprecieri, dar și de comentarii. Tânăra a explicat de ce soacra ei a recurs la acest gest neobișnuit. „A crescut într-o sărăcie extremă. Atunci când era copil, era atât de flămândă încât se furișa în bucătărie și  mânca resturile rămase. E cunoscută pentru economiile pe care le face și pentru sacrificiile pe care le face pentru a aduna bani. Așa se face că atunci când a văzut această rochie la un preț redus, nu putut abține și a cumpărat-o”,  a povestit mireasa.

Soacra si nora au imbracat rochii de mireasa
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: