Redactia.ro
Home » Stil de viață » Incredibil cum arată grădina unui bloc din Baia Mare! Un localnic a transformat locul într-un adevărat colț de rai

Incredibil cum arată grădina unui bloc din Baia Mare! Un localnic a transformat locul într-un adevărat colț de rai

Grădinile din Baia Mare sunt gata să fie admirate și premiate! Cât pot câștiga chiar și cei care au balcon cu flori! Concursul a pornit de la o inițiativă civică de înfrumusețare a orașului. Ideea i-a surâs domnului Ionică, un băimărean care a transformat grădina blocului său într-un adevărat colț de rai.

Băimărenii se pot lăuda cu grădinile lor, care le pot aduce un premiu substanțial! Concursul își va desemna câștigătorii la finalul acestei luni, care se vor bucura atât de premii în bani, cât şi de produse de grădinărit, trofee și diplome.

Cum arată grădina unui bloc din Baia Mare

Domnul Ionică are de ce să fie mândru de curtea blocului unde locuiește! Omul s-a ocupat cu mare atenție de locul care s-a transformat într-un adevărat colț de Rai!
Vedeta grădinii sale este o fântână arteziană, pe care a făcut-o cu propriile sale mâini.

Grădina domnului Ionică a strâns sute de aprecieri și pe rețelele de socializare.

„Unul dintre obiectivele principale ale asociaţiei AMU este de a promova implicarea civică a cetăţenilor. Din câte am observat, cei mai mulţi participanţi s-au înscris la categoria cea mai frumoasă grădina de la bloc.”, a explicat Sebastian Şimon, preşedinte AMU – Alianței Maramureșul Unit, cei care au organizat concursul.

Șanse la marele premiu au și doi profesori pensionari, care și-au amenajat tot curtea blocului ca niște adevărați peisagiști.

În ultimii trei ani au amenajat singuri grădina din fața blocului, însă, modești din fire, nu s-au înscris în cursa pentru marele premiu decât la îndemnul unei vecine.

Cele mai frumoase grădini din Baia Mare, premiate

La concursul “AMU înflorește Baia Mare” se fac înscrieri la patru categorii: cel mai frumos balcon, casă, bloc sau spațiu comercial, iar concurenții se mai pot înscrie până la mijlocul lunii august.

„Departajarea grădinilor înscrise în cadrul concursului AMU înfloreşte Baia Mare se va face pe baza următoarelor criterii şi anume: aspect vizual, coerenta artistică, varietatea platelor, gradul de îngrijire a grădinilor.”, a explicat Alexandra Blenche, vicepreşedinte al Asociaţiei AMU.

Prin inițiativa lor, voluntarii Asociației AMU vor să înfrumusețeze orașul Baia Mare și să încurajeze amenajarea zonelor verzi, din dorința ca acest gest să devină o adevărată tradiție locală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: