Redactia.ro
Home » Stil de viață » Incredibil! Cum și-a găsit un bărbat mașina neatinsă de 25 de ani în garajul încuiat

Incredibil! Cum și-a găsit un bărbat mașina neatinsă de 25 de ani în garajul încuiat

GALERIE FOTO (6) Cum și-a găsit un bărbat mașina

Un bărbat a avut parte de șocul vieții în momentul în care s-a decis să-și verifice mașina lăsată timp de 25 de ani într-un garaj. Bărbatul a rămas cu gura căscată în momentul în care a deschis ușa garajului în care se afla autoturismul.

Incredibil! Cum și-a găsit un bărbat mașina neatinsă de 25 de ani în garajul încuiat?

De multe ori oameni își găsesc mașinile vechi închise de zeci de ani în garaj, într-o stare foarte bună și gata să pornească.

Însă, un bărbat care și-a părăsit mașina în garaj timp de 25 de ani, a rămas șocat când a mers să o verifice. În momentul când s-a apropiat și a ridicat capota, omul a rămas fără cuvinte.

Bărbatul avea o mașină marca Moskovici-2140 din 1989 lăsată într-un garaj umed aproape 25 de ani. În tot acest timp, autoturismul s-a deteriorat într-un fel greu de imaginat.

Mașina, un Moskovici avea numai 25.000 de km la bord în timpul când a fost lăsată de izbeliște în garaj. Din nefericire, în încăpere era foarte multă umezeală.

După 25 de ani, când proprietarul mașinii s-a decis să o verifice a rămas surprins de dezastrul în care se transformase caroseria și motorul autoturismului.Dar, singurul lucru bun este faptul că mașina nu a fost implicată niciodată în vreun accident.

Un garaj a adăpostit una dintre cele mai mari comori

Autoritățile din Charlotte, Carolina de Nord, au decis să demoleze un garaj abandonat de 30 de ani, dar ce avea să găsească în interiorul acestuia va rămâne în istorie.

În interiorul garajului, autoritățile au găsit cinci mașini abandonate, iar două dintre acestea fiind un Ferrari 275 GTB/2 Alloy Coupe și un Shelby Cobra 427 din 1967.

Potrivit unei evaluări preliminare, s-a dovedit că cele două autoturisme costă peste 3 milioane de dolari. Oamenii au apelat la mai mulți experți, pentru a nu deteriora vehiculele, iar aceștia au verificat extragerea mașinilor vechi de 30 de ani. Ulterior, autoritățile au decis ca cele două comori să fie vândute la o licitație.

Loading...