Redactia.ro
Home » Stil de viață » Descoperire inedită în curtea unei instituții publice. Au săpat în pământ și au dat de ele

Descoperire inedită în curtea unei instituții publice. Au săpat în pământ și au dat de ele

descoperire curtea scoala

Niște săpături efectuate în curtea unei instituții educative au scos la iveală un adevăr trist. Locul a fost împânzit de polițiști în scurt timp, iar vestea a depășit hotarele. Ce au găsit niște muncitori care excavau acea proprietate?

Descoperire inedită în curtea unei școli

Niște muncitori angajați să degajeze un teren pe suprafața căruia existau niște depozite vechi au făcut o descoperire tristă. Aceștia au săpat în pământ și au dat peste 27 de morminte suspecte în curtea acelei instituții.

Aparent, instituția fusese renumită pentru abuzul și moartea mai multor copii de-a lungul celor 111 ani de existență. Aceasta fusese unul dintre cele mai mari centre pentru tinerii care erau închiși din cauza delincvenței juvenile. În cele din urmă, a fost închisă în 2011, după mai multe scandaluri iscate în jurul dispariției unor tineri.

Numărul total al mormintelor descoperite la acea vreme s-a ridicat la 82, însă anchetatorii sunt de părere că numărul copiilor morți și îngropați pe acel teren este peste 100.

Au fost voci care au susținut cruntul adevăr de dinainte

Încă de dinainte de săpăturile făcute în 2014, au existat voci în mediul online care au susținut că terenul trebuie inspectat. Un grup de foști elevi, denumiți „Băieții de la Casa Albă”, au susținut că în incinta instituției tinerii erau abuzați, torturați și chiar uciși. „Am încercat să informăm autoritățile din Florida că sunt multe cadavre îngropate acolo, de foarte mult timp”, a declarat Bryant Middleton pentru Tampa Bay Times.

Un alt elev al școlii Dozier, pe nume Terry Burns, a mărturisit că dacă s-ar scana întregul campus s-ar găsi un număr impresionant de cadavre. „Vă garantez că o să găsiți încă 200-300 de băieți îngropați în curte școlii”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: