Redactia.ro
Home » Sport » Incredibil! Messi apare într-o reclamă pentru o firmă din România

Incredibil! Messi apare într-o reclamă pentru o firmă din România

Incredibil! Messi apare într-o reclamă românească

Incredibil! O firmă din România a dat lovitura, după ce starul Leo Messi a acceptat să-i facă reclamă.

Argentinianul a filmat un clip publicitar pentru o firmă cu capital majoritar românesc. În reclamă, Messi plătește cumpărăturile cu un card de la Banca Transilvania. În curând clipul va apărea și în România. Scenariul este simplu. Fotbalistul se plimbă prin magazine, plătește cumpărăturile cu un card al băncii respective. Apoi face o poză câinelui său cu telefonul.

STAR & Messi

Poate nu ați crezut, dar e pe bune. ☺️ Messi și-a luat STAR Card de la BT și plătește cu el peste tot. 😇 Reprize neîntrerupte de shopping all the way!💳 Mastercard

Publicată de Banca Transilvania pe Luni, 6 ianuarie 2020

Este cunoscut faptul că Messi câștigă în jur de 30 de milioane de euro pe an doar din reclame. În urmă cu aproape 10 ani a apărut alături de un român, Adi Mutu într-o reclamă. Aceeași bancă a mai avut un spot publicitar cu un sportiv celebru. Este vorba despre Simona Halep.

Cât a câștigat Messi din reclame

Incredibil, dar fotbalistul care a câștigat în 2019 Balonul de Aur, a strâns în ultimii 10 ani peste 750 de milioane de dolari numai din publicitate. Vedeta celor de la Barcelona este sportivul cu cele mai mari încasări (din salariu, reclame și sponsorizări) din anul 2019. 127 de milioane de dolari
Messi este pe locul 3 în top, după Floyd Mayweather (915 milioane de dolari) și marele său rival Cristiano Ronaldo (800 de milioane de dolari). Roger Federer, Manny Pacquiao, LeBron James, Tiger Woods, Kevin Durant sau Lewis Hamilton se află și ei în acest top.

Citește și: Gabriel Tamaș nu a venit la reunire! Cum și-a motivat absența

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: