Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil! Mircea Badea jignește persoanele care și-au luat locuința prin Prima Casă

Incredibil! Mircea Badea jignește persoanele care și-au luat locuința prin Prima Casă

Incredibil! Mircea Badea jignește persoanele care și-au luat locuința prin Prima Casă

Mircea Badea jignește persoanele care și-au luat locuința prin Prima Casă. Realizatorul emisiunii În Gura Presei, de la Antena 3, i-a criticat pe cei care și-au luat locuințe sau care intenționează să își achiziționeze prin programul Prima Casă. Cei care îl urmăresc pe rețeaua de socializare nu au fost de acord cu mesajul postat de Badea.

Incredibil! Mircea Badea jignește persoanele care și-au luat locuința prin Prima Casă

Prezentatorul Tv, Mircea Badea a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj în care îi jignește pe cei care și-au luat locuințe prin programul Prima Casă. Internauții nu au fost deloc de acord cu părerea prezentatorului.

Mă p… pe „Prima Casă”. E pentru putzoi comuniști, care au nevoie de sprijin/ajutor de la stat(?!?!?!?!?) ca sa-și ia un c… de 2 milimetri pătrați. Comunisși cu mâna întinsă!!!! Ai bani, îți iei casă. N-ai bani, ghinion! Marș la muncă să faci bani, dă meditații să-ți iei 6, nu sta cu mâna întinsă la stat, putzoiule! Ori ești de dreapta, ori nu mai ești! Putzoiule!”, este mesajul postat de Mircea Badea pe Facebook.

Mesajul lui i-a înfuriat pe telespectatorii Antena 3

Reacția realizatorului emisiunii În Gura Presei, de la Antena 3, a venit după ce ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a precizat că proiectul PSD prin care programul Prima Casă primește un caracter social devenind O Familie, O Casă nu este interesant pentru Guvernul Orban.

După ce Mircea Badea a postat mesajul cu privire la cei care își cumpără o locuință prin programul Prima Casă, mai mulți internauți l-au criticat pentru reacția dură.

Badea, încetează cu porcăriile, fie ele și în glumă, și eu am prima casă. Nu toți lucrăm la Antena 3 unde se câștigă bine, nu am ales să lucram neapărat undeva unde se câștigă bine. Ține-ți mizeriile de cuvinte pentru tine!”, i-a scris un urmăritor.

Citeste si:Protest cu ligheane în faţa Primăriei Capitalei: „Nu avem apă și căldură”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: