Redactia.ro
Home » Homepage » Incredibil. S-a stricat excavatorul cu care săpau în curtea lui Gheorghe Dincă

Incredibil. S-a stricat excavatorul cu care săpau în curtea lui Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă

Procurorii DIICOT continuă cercetările în casa lui Gheorghe Dincă după noi probe. A fost adus din nou scannerul special pentru detectarea variațiilor de densitate a materialelor din casa ucigașului.

În cazul în care sunt detectate variații mari de densitate, criminaliștii vor recurge la spargerea pereților sau la săpături pentru a vedea dacă nu este vorba de compartimente ascunse sau de probe îngropate. Potrivit Mediafax, surse judiciare susțin că scannerul a depistat anomalii la nivelul solului din curte.

Anchetatorii bat parcă pasul pe loc la casa ororilor din Caracal în a patra săptămână de cercetări. Și asta pentru că excavatorul cu care săpau curtea lui Gheorghe Dincă s-a stricat luni dimineață. A fost nevoie de câteva ore pentru repararea lui, timp în care nu au putut folosi nici scannerul.

În paralel, au fost reluate audierile unor vecini ai lui Dincă, ce l-au ajutat pe acesta cu diverse lucrări în gospodărie.  Din păcate, deşi au fost convocaţi, nu s-a prezentat niciunul în faţa procurorilor, scrie Antena3.

Alexandru Cumpănașu, audiat la Parchetul General

Tot astăzi, Alexandru Cumpănașu a fost la Parchetul General „pentru a adăuga informații care să ajute procurorii să facă lumină în cazul Alexandrei, dar și cu privire la alte persoane care mi-au adus la cunoștință infracțiuni similare comise asupra altor fete”, potrivit unei postări de contul de Facebook. La ieșirea de la Parchet, Cumpănașu a precizat că a prezentat și informații primite din mai multe județe de la mai multe fete sau familiile lor despre existența rețelelor de prostituție și traficului de persoane.

„Sunt fete care mi-au scris că doresc să fie audiate și care, spre uimirea mea, au trecut prin experiențe abominabile. Nu au avut încredere să meargă să facă plângere ci chiar li s-a spus că unii polițiști sunt mână în mână cu aceste clanuri (…) Avem de-a face cu o rețea școlară în care prostituția elevelor este un fenomen. În întreaga țară acționează găști, clanuri care le induc ideea acestor fete că nu sunt decât o marfă”, a declarat Cumpănașu, pentru România TV.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: