Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil! Șpagă într-o cutie de pantofi la morga Spitalului din Suceava

Incredibil! Șpagă într-o cutie de pantofi la morga Spitalului din Suceava

Spaga la morga

Situație șocantă la Spitalul Județean din Suceava, după ce mai mulți oameni au fost nevoiți să plătească o șpagă într-o cutie de pantof, pentru a le ridica trupurile neînsuflețite celor dragi de la morgă.

Caz șocant la Spitalul din Suceava

Conform Adevărul.ro, mai mulți suceveni acuză angajații de la morga Spitalului din Suceava de lipsă de empatie. Persoanele care mor din cauza coronavirusului sunt trimiși către familie direct în sicrie sigilate, iar înmormântările au loc în aceeași zi cu un număr limitat de persoane.

Angajatorii le-au cerut șpagă

Mai multe persoane, printre care și un polițist au fost nevoițit să pună 100 de lei într-o cutie de pantofi „pe care s-a pus repede capacul ca să nu se infecteze”,pentru a-și lua persoanele decedate acasă.

Polițistul povestește că i s-a făcut un scurt instructaj, și după ce i-a luat trupul neînsuflețit rudei sale, angajatorii i-au cerut să lase șpagă.
Din vorbă în vorbă le-am spus că am lucrat în Poliţie vreo 25 de ani. Mi-au spus că merg să iau mortul. Cât stăteam acolo, eram cu şoferul de la firma de pompe funebre. Şi mi-a spus că ce se întâmplă, nu dăm nimic? L-am întrebat pe şofer şi mi-a spus că trebuie să dau 100 de lei”, povesteste acesta.

Mai mult, angajatorii l-au întrebat dacă vor să-i facă o poză tatălui său, înaintea de a acoperi sicriul.

M-am dus lângă tata şi m-au întrebat dacă vreau să-i fac o poză ca şi cum mi-ar fi făcut o favoare. I-am făcut o fotografie. Îl bagă în sicriu, înşurubează şi la revedere”, a declarat polițistul.

Mărturia șocantă a unui medic militar de la Spitalul din Suceava

Un medic militar trimis la spitalul Județean Suceava a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care povestea care este situația din unitatea medicală. Potrivit acestuia, spitalul nu este dotat cu echipamente necesar, și mulți pacienți nu pot fi salvați din cauza aceasta.

De asemenea, a povestit și un eveniment tragic prin care a fost nevoit să treacă după ce a încercat să salveze un pacient, dar pentru că nu a avut ustensilele necesare, acesta a murit a doua zi.

Medicul le recomandă tuturor cadrelor medicale din România să se roage, pentru că această situație va trece cu bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini