Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil! Un preot a încercat să-i pupe mâna lui Marian Oprișan. Imaginile au creat isterie pe Facebook

Incredibil! Un preot a încercat să-i pupe mâna lui Marian Oprișan. Imaginile au creat isterie pe Facebook

Incredibil! Un preot a încercat să-i pupe mâna lui Marian Oprișan. Imaginile a creat isterie pe Facebook

Filmul cu un preot care încearcă să-i pupe mâna președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a devenit viral pe Facebook. Internauții au reacționat imediat.

Incredibil! Un preot a încercat să-i pupe mâna lui Marian Oprișan. Imaginile a creat isterie pe Facebook

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a mers la o ceremonia religioasă de Sf. Parascheva, unde a primit Ordinul Sfântul Muncenic Sava de la Buzău, Clasa I. Acest ordin este un semn de apreciere pentru sprijinul acordat de administrație la construirea Catedralei „Sf. Cuvioasa Parascheva” din Focșani.

În timpul ceremoniei, un preot a fost filmat când a vrut să-i pupe mâna președintelui Consiliului Vrancea. În imagini se observă cum Marian Oprișan își retrage mâna înainte ca preotul să-și arate recunoștința într-un mod bizar. După ceremonie, preotul focșănean îl laudă pe liderul politic și îi înmânează o icoană.

Imaginile cu momentul bizat a devenit virală pe Facebook

Filmul cu momentul în care preotul se apleacă să-i sărute mâna lui Marian Oprișan, a făcut înconjurul rețelelelor de socializare. Sute de comentarii au apărut după ce filmarea a fost făcută publică pe Facebook.

„Ce vedeți în imagine este un preot care se apleacă să-i pupe mâna lui Marian Oprișan la slujba de sfințire a Catedralei Sf. Parascheva din Focșani. Ce moment jalnic! Un pic de demnitate în atâta dispreț față de enoriași,n-ar fi stricat, părinte„, este mesajul unui cetățean. Un altul a scris că „Așa se prostituează unii slujitori în fața politicenilor. Dumnezeu vă mai rabdă?”.

Dacă unii sunt indignați de momemtul inedit, alții sunt ironici și cer hirotonisirea lui Oprișan.La ieșirea din biserică, președintele Consiliului Județean Vrancea, a fost aplăudat.

Citeste si:Avertizare MAE. Traficul aerian, feroviar și rutier va fi afectat în Barcelona

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini