Redactia.ro
Home » Știri » Avertizare MAE. Traficul aerian, feroviar și rutier va fi afectat în Barcelona

Avertizare MAE. Traficul aerian, feroviar și rutier va fi afectat în Barcelona

Avertizare MAE. Traficul aerian, feroviar și rutier va fi afectat în Barcelona

Avertizare MAE. Ministerul Afacerilor Externe îi anunță pe românii care se află si vor să plece în Spania, că pot exista probleme în legătură cu traficul de orice fel în Barcelona din cauza protestelor.

Avertizare MAE. Traficul aerian, feroviar și rutier va fi afectat în Barcelona

Potrivit Digi24, Ministerului Afacerilor de Externe avertizează românii în legătură cu traficul rutier, aerian și feroviar din Barcelona. Acesta ar  putea fi blocat  din cauza protestelor masive din partea catalanilor furtioși. Luni, mii de persoane au ieșit pe străzi și au încercat să blocheze aeroportul din Barcelona, după condamnarea a nouă dintre liderii lor la pedepse cu până la 13 ani de închisoare. În anul 2017, s-a încercat tentativă de declarare a independenței Cataloniei.

Luni seară peste 100 de zboruri au fost anulate, după ce protestatarii au intrat în terminalul 1 și s-au luat luptat cu forțele de ordine.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei, Barcelona, că pot avea loc mobilizări spontane de persoane care determină perturbări ale circulației aeriene, rutiere și feroviare, atât în zona metropolitană a Barcelonei, cât și în regiunea din proximitate”, au transmis reprezentații MAE, într-un comunicat de presă.

MAE îi avertizează pe români

Ministerul îi îndeamnă pe cetățenii români să se informeze din timp în legătură cu starea drumurilor la Infocar de pe situri-le oficiale ale companiei feroviare și aeriene la care intenționează să călătorească. De asemenea, cetățenii români sunt rugați să solicite asistență consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Barcelona. +34934181535; +34934334223; +34934340220,apelurile sunt redirecționate către operatorii Call Center în regim de permanență.

Românii care au probleme grave, cu un caracter de urgență, pot suna la numărul Consulatului General al României la Barcelona +34661547853. Recomandă și consultarea paginilor de Internet Mae.ro, barcelona.mae.ro. Li se reamintește romțnilor că pot folosi și aplicația „Călătorește în siguranță”, mae.ro, care oferă informații despre călătorie.

Citeste si:Tudorel Toader face o dezvăluire scandaloasă despre legea recursului compensatoriu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: