Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil! Un preot din Olt a făcut slujba de înmormântare îmbrăcat în combinezon

Incredibil! Un preot din Olt a făcut slujba de înmormântare îmbrăcat în combinezon

GALERIE FOTO (2) Caz incredibil la Olt

Caz incredibil în Olt. Un preot chemat la cimitir să oficializeze o slujbă de înmormântare a venit îmbrăcat în combinezon, purtând deasupra și patrafirul.

Cei prezenți nu s-au putut abține și au imortalizat momentul, care a devenit ulterior viral pe Internet.

Incredibil! Un preot din Olt a făcut slujbă îmbrăcat în combinezon

Un preot din Olt a fost chemat să țină o slujbă de înmormântare. Nimic neobișnuit până aici. Momentul surprinzător a fost când acesta și-a făcut apariția în combinezon, purtând deasupra și patrafirul.

Cu toate astea, preotul și-a oficiat slujba în condiții normale. Conform Spynews.ro, preotul a ținur slujba de înmormântare a unui bărbat care a murit din cauza infecției de coronavirus, motiv pentru care a ales să-și ia toate măsurile de protecție.

Chiar dacă sicriul a fost sigilitat și transportat direct la cimitir, preotul nu a vrut să-și pună viața în pericol.

Totodată, acesta le-a spus rudelor mortului să păstreze distanța fizică și să poarte echipament de protecție. După ce a fost fotografiat, imaginea a fosta postată pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților nu au fost puține.

Preot imbracat in combinezon
Preot imbracat in combinezon la slujba de inmormantare

Reacția preotului îmbrăcat în combinezon la înmormântare

Apariția preotului care purta combinezon la înmormântare a stârnit sute de reacții pe Internet. Contactat, preotul a declarat că nu a încălcat nicio normă a bisericii purtând un combinezon, susținând că respectă normele de protecție impuse de lege în ceea ce privește răspândirea virusului.

Un incident groaznic s-a produs la Biserica Sf. Ilie din Pitești, unde un preot a leșinat după ce mai mulți credincioși s-au înghesuit la slujba de hram. Din cauza îmbulzelii, preotului i s-a făcut rău și a leșinat.

La fața locului au ajuns imediat poliția și o ambulanță. Sutele de credincioși au încercat să se apropie cât mai multe de altarul improvizat și nu au mai dat importanță pericolului generat de coronavirus.

Loading...