Redactia.ro
Home » Știri » Zeci de creștini s-au îmbulzit pentru agheasmă. Preotul a fost sancționat

Zeci de creștini s-au îmbulzit pentru agheasmă. Preotul a fost sancționat

Zeci de oameni la biserica

Zeci de oameni s-au împins vineri, la o biserică din Năvodari pentru a primi agheasmă de Izovorul Tămăduirii, deși aceștia nu aveau voie să iasă din casă. Preotul bisericii a fost amendat de autorități.

S-au îmbulzit pentru agheasmă

În plină pandemie de coronavirus , zeci de oameni din Năvodari s-au călcat în picioare vineri, la o biserică pentru a lua agheasmă de Izvorul Tămăduirii. Conform Antena 3, se pare că mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului pentru a ancheta situația.

Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei a declarat că această situație nu este de competența Arhiespiscopiei. Ulterior, purtătorul de cuvânt IPJ Constanța, Andreea Iliescu a precizat că autoritățile au intervenit și mulțimea a fost dispersată.

Într-adevăr, am avut o sesizare prin apel 112, în jurul orei 11:30, cu privire la faptul că în zona bisericii ar fi o mulțime de persoane. Colegii mei au ajuns la fața locului în câteva minute și au dispersat mulțimea(…) A fost identificată și persoana care oficia acea slujbă, preotul, este vorba despre un bărbat de 52 de ani care a fost sancționat cu amendă de 2.000 de lei pentru că nu a respectat O.M. nr. 3„, a spus purtătorul de cuvânt IPJ Constanța, Andreea Iliescu.

Arhiespiscopul Sucevei IPS Pimen a fost confirmat cu cornavirus

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Pimen în vârstă de 90 de ani a fost diagnosticat luni seara cu noul coronavirus. Acesta a fost dus la Institutul „Matei Balș” din Capitală cu un elicopter.

„Starea de sănătate a ÎPS Pimen este staţionară. Este la fel cum era ieri, când am spus că are o stare generală de sănătate bună”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Institutului Matei Balş.

Ulterior, DSP a identificat 60 de oameni care au luat contact cu IPS Pimen, iar patru angajați au fost depistați pozitiv cu coronavirus după ce au intrat în contact cu Arhiepiscopul Sucevei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: