Redactia.ro
Home » Homepage » Incredibil unde au mers Calina și Catinca la o săptămână de la decesul Mioarei Roman: „Eu una nu pot să plâng! Așa sunt eu!”

Incredibil unde au mers Calina și Catinca la o săptămână de la decesul Mioarei Roman: „Eu una nu pot să plâng! Așa sunt eu!”

Ce au făcut Calina și Catinca Roman după înmormântarea Mioarei?!

La doar o săptămână după trista veste a pierderii Mioarei Roman, Catinca și Calina, fiica și nepoata regretatei, au surprins publicul cu o apariție neașteptată pe rețelele de socializare. În ciuda durerii prin care trec, cele două au ales să împărtășească un moment special, subliniind importanța legăturii puternice dintre ele și pasiunea comună pentru îngrijirea personală.

Un omagiu adus feminității și eleganței

Într-un gest emoționant și inspirat, Catinca și Calina au decis să marcheze Ziua Femeii printr-o apariție într-o reclamă pentru un cunoscut brand de produse de skincare. Această inițiativă nu doar că promovează un stil de viață sănătos și îngrijirea personală, dar servește și ca un tribut adus matriarhei familiei lor, Mioara Roman, cunoscută pentru eleganța și demnitatea sa.

Calina, în special, a împărtășit cât de mult a fost influențată de exemplul mamei și al bunicii sale în ceea ce privește importanța prezentării impecabile. „Mama și bunica mi-au spus mereu că străbunica niciodată nu a coborât în pijama, necoafată și fără ruj pe buze în fața soțului ei”, a mărturisit Calina în cadrul reclamei. Acest sfat prețios a rămas cu ea și a inspirat-o să valorizeze și să cultive eleganța și feminitatea în viața de zi cu zi.

„Ea este Catinca, prietena mea cea mai bună, mama, de altfel. Pot spune că toată copilăria mea m-am uitat la mama cum se îngrijea. Din păcate eu, până acum doi ani, nu cred că am intrat foarte tare în filmele astea de skincare.

Dar, de doi ani, din cauza ei, am devenit chiar obsedată. Și mama și bunica mea mi-au spus mereu că străbunica niciodată nu a coborât în pijama, necoafată și fără ruj pe buze în fața soțului ei, ceea ce mi s-a părut foarte elegant și drăguț. Un sfat foarte bun, care chiar m-a ajutat”, a spus Calina în reclamă.

Catinca Roman se apără

În ciuda momentelor dificile prin care trece familia, Catinca Roman a ales să se adreseze publicului pentru a clarifica unele aspecte legate de absența fiicei sale de la înmormântarea Mioarei Roman. Într-o declarație emoționantă, ea a explicat că fiecare persoană trăiește și exprimă doliul în mod diferit. Catinca a dezvăluit că Calina a fost profund afectată de pierderea bunicii sale, demonstrând o forță remarcabilă în ciuda suferinței.

„Calina a fost la priveghi duminică seara târziu. Nu a vrut să se înghesuie cu toată lumea, ca să-i vadă suferința. E foarte afectată, a plâns două ore non stop.

Înainte a făcut atac de panică, a vomitat, de abia am liniștit-o. Ele se iubeau foarte mult, aveau relația lor specială. Calina a venit duminică seara la priveghi și a stat foarte mult cu mama. A vrut să o vadă la față și a ridicat capacul de la sicriu. Nu mi-a venit să cred câtă putere a avut!

A plâns două ore lângă sicriul deschis. Mama era frumoasă rău! A făcut-o și Gabriela Lucuțar, dar ea avea o mină liniștită. A murit liniștită! Calina a stat două ore lângă sicriu și a vorbit cu ea!”, a povestit Catinca Roman.

Situația prin care trec Catinca și Calina subliniază o lecție importantă despre doliu și diversitatea modurilor în care oamenii își exprimă suferința. Criticile și judecățile aduse în astfel de momente delicate pot adăuga o povară suplimentară celor care deja suferă. Prin urmare, este esențial să oferim spațiu și înțelegere fiecăruia să trăiască aceste momente după cum simt.

„A doua zi, la înmormântare, eu i-am zis Calinei să nu mai vină, nu avea rost să vadă cum o bagă în groapă. Nici eu nu am putut să mă uit, am stat mai în spate. Nu am avut puterea, am vrut să rămân în minte cu altă imagine a mamei.

M-am trezit a doua zi că sunt judecată de către unii și alții pe rețelele de socializare că nu am suferit, că nu am plâns acolo pe buza gropii, ca să vadă ei cât sufăr.

Vreau să le spun tuturor celor care comentează în necunoștință de cauză că fiecare își trăiește doliu așa cum simte! Unii se jelesc și își smulg părul din cap, alții se îmbată sau fac depresie.

E treaba fiecăruia cum trece printr-un asemenea moment. Eu una nu pot să plâng! Așa sunt eu!”, a mai spus Catinca, pentru sursa precizată anterior.

Apariția Catincăi și Calinei pe rețelele de socializare la scurt timp după pierderea Mioarei Roman este un testament al forței și al legăturii lor. Prin promovarea îngrijirii personale și a eleganței, cele două aduc un omagiu valorilor împărtășite cu matriarha familiei lor. În același timp, răspunsul lor la criticile publicului reamintește importanța compasiunii și înțelegerii în fața doliului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: