Redactia.ro
Home » Știri » Incredibila povestea a unui cerșetor care a câștigat 50.000 de euro peste noapte. Ce făcuse bărbatul

Incredibila povestea a unui cerșetor care a câștigat 50.000 de euro peste noapte. Ce făcuse bărbatul

Cerșetor norocos

Un om al străzii, din Franța poate fi asociat cu zicala ”A dat norocul peste tine” după ce a câștigat 50.000 de euro…fără să își dea seama. Un trecător i-a oferit un loz care valorează doar un euro, iar gestul pe care l-a făcut cerșetorul apoi este unul de-a dreptul emoționant!

Un cerșetor norocos

Un om al străzii din Franța a fost de-a dreptul norocos după ce a câștigat 50.000 de euro dintr-o secundă. Acest lucru a fost posibil după ce un trecător i-a oferit un loz de tipul ”răzuiește și câștigă”. Nu a stat mult pe gânduri și cerșetorul l-a răzuit și, dacă inițial a crezut că a câștigat un premiu de cinci euro, a aflat că a câștigat 50.000 de euro, potrivit Spynews.

”Stăteau cu mâna întinsă cerşind la miezul nopţii, când un client al stabilimentului a decis să le dăruiască un loz de 1 euro”, a declarat Compania franceză de loterie – Francaise des Jeux (FDJ), într-un comunicat oficial, informează Agerpres.

Ce a făcut omul străzii cu banii

Omul străzii se afla la cerșit alături de alți trei. Aceștia stăteau cu mâna întinsă în dreptul unui magazin de tutun situat în Brest. Cu toate că doar el a primit lozul câștigător, acesta a hotărât să împartă premiul frățește cu el. Așadar, fiecare s-a ales cu câte 12.500 de euro.Cei patru au de gând acum să se mute, dorința lor cea mare fiind să plece din orașul Brest, relatează revista Closer. Norocul a ajuns și-n casa unui cuplu la începutul lunii septembrie, după ce a câștigat premirul „jackpot” de la aceeași loterie. Câștigătorii au ajuns atunci pe prima pagină a ziarelor din Franța.

V-ați întrebat cât câștigă un cerșetor în Dubai

Se știe faptul Dubai este unul dintre cele mai bogate orașe ale lume, dar cum trăiește un cerșetor acolo? Potrivit presei, foarte mulți oameni călătoresc cu vize turistice și se apuca de cerșit, mai ales în Abu Dhabi. Potrivit khaleejtimes.com, exista rețele întregi de cerșetori în Emiratele Unite. Majoritatea vin în tara cu viza turistica și se apuca de cerșit cât timp li se parmite șederea, iar totul este aparent legal. În urma cu aproximativ patru anu, un cerșetor din Dubai a castigat 28.000 de dolari pe luna. Politia susține cei maiexperimentațicerșetori ajung câștige în prezent și cate 70.000 de dolari pe luna, o suma uriașa fata de multe salarii de pe piață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: