Redactia.ro
Home » Monden » Încurcate sunt căile dragostei! Cristina Cioran și Alex Dobrescu formează din nou un cuplu

Încurcate sunt căile dragostei! Cristina Cioran și Alex Dobrescu formează din nou un cuplu

cristina cioran

Dragoste cu năbădăi între Cristina Cioran și Alex Dobrescu. Acum o săptămână, Alex o numea pe Cristina fosta lui iubită. Nu a trecut mult timp și Alex Dobrescu a revenit la sentimente mai bune, ba chiar are din nou planuri de nuntă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Alex Dobrescu și Cristina Cioran s-au împăcat

Alex Dobrescu și Cristina Cioran sunt părinții unei fetițe superbe pe nume Ema, însă relația dintre ei nu pare să se afle în cea mai bună etapă. Alex Dobrescu anunța că nu mai formează un cuplu alături de Cristina, iar actrița confirma despărțirea. Acum, Alex revine cu noi declarații contradictorii. Afaceristul susține că el și Cristina s-au împăcat, însă nu locuiesc în aceeași casă. Actrița și fiica ei locuiesc într-un apartament, cu chirie, în apropierea casei afaceristului, conform declarațiilor pe care acesta le-a oferit pentru Click!

Alex Dobrescu a explicat că nu a fost vorba despre o separare emoțională, ci doar de una fizică. Afaceristul a explicat că, în acest moment legătura lor este una bună și iau în calcul căsătoria. Dacă nu în acest an, atunci ea va avea loc în primăvara anului viitor. Încurcate sunt căile iubirii!

„Noi doi nu ne-am certat. Am luam o pauză doar fizică, uneori dormim seara împreună, alteori nu. Nu este o condiție să dormi împreună cu partenerul seară de seară. Ăsta este un lucru învechit! Noi suntem moderni, avem o relație modernă”, declară Alex Dobrescu, cu mândrie.

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie în repetate rânduri

Relația dintre Cristina și Alex Dobrescu este una atipică. Astfel, vedeta a fost cerută în căsătorie de 15 ori și de fiecare dată a refuzat. Este de părere că nu are nevoie de un act care să ateste dragostea pe care i-o poartă partenerului de viață, așadar nunta nu a fost o prioritate până în prezent pentru ea.

Cristina a trecut prin clipe cumplite după nașterea Emei. Micuța a venit pe lume prematur și a avut nevoie de intervenția medicilor pentru a se recupera complet. Actrița s-a temut atunci pentru viața fiicei sale și a trecut printr-un adevărat carusel emoțional.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: