Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Inedit! Un fotomodel s-a „căsătorit“cu patrupedul său. Femeia a avut 220 de relații eșuate

Inedit! Un fotomodel s-a „căsătorit“cu patrupedul său. Femeia a avut 220 de relații eșuate

GALERIE FOTO (8)

Inedit! Un fotomodel s-a „căsătorit“ cu patrupedul său. Femeia a avut 220 de relații cu bărbați. Elizabeth Haod, în vârstă de 49 de ani, a luat decizia de a se căsători cu câinele său, după ce a fost dezamăgită în nenumărate rânduri de bărbați.

Inedit! Un fotomodel s-a „căsătorit“ cu patrupedul său. Femeia a avut 220 de relații cu bărbați

Elizabeth Hoad, un fost model în vârstă de 49 de ani s-a „căsătorit“ cu patrupedul său, după ce a avut 220 de relații cu bărbați. Hoad dorește să convingă un preot să o căsătorească cu Logan, un Golden Retriever, în vârstă de șase ani.

Fost modelul a declarat că va avea 20 de invitați la ceremonie, iar o pereche de câini husky vor fi cavalerii de onoare. Data nunții va avea loc pe 2 august, data în care are loc prima aniversare de când Hoad l-a salvat pe Logan. La nuntă, aceasta va primi un inel, iar patrupedul o zgardă aurie.

Elizabeth a fost logodită de două ori, dar acestea nu s-au concluzionat, „Am terminat-o cu bărbații! Am avut 220 de întâlniri în opt ani, apelând la şase site-uri matrimoniale şi au fost un dezastru. M-am gândit că este o idee bună să mă marit cu Logan. El nu mă părăseşte niciodată şi ne iubim unul pe celălalt. Unii ar spune că am luat-o razna, dar cred că fac ceea ce trebuie”, a declarat Elizabeth.

Citeste si:Metoda inedită prin care o profesoară le-a strârnit elevilor interesul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini