Redactia.ro
Home » Știri » Înfiorător ce a descoperit un explorator într-un buncăr abandonat. Mesajul cutremurător care apărea pe unul dintre pereți

Înfiorător ce a descoperit un explorator într-un buncăr abandonat. Mesajul cutremurător care apărea pe unul dintre pereți

GALERIE FOTO (4)

Înfiorător ce descoperire a făcut un explorator într-un buncăr abandonat. Pe pereții construcției erau scris mesaje bizare. A postat imaginile pe rețelele de socializare și și-a speriat urmăritorii. Ce a găsit în subteran este demn de filmele de groază.

În timp ce se afla pe un câmp din Lincolnshire, cercetătorul a intrat în buncărul misterios. Dar mare i-a fost mirarea când a văzut ce era interior. Pe pereții construcției erau scrise câteva mesaje bizarre. Bărbatul le-a fotografiat și le-a împărtășit pe rețelele de socializare.

Înfiorător ce a descoperit un explorator într-un buncăr abandonat

Imaginile din buncărul abandonat a reușit să înfricoșeze tot internetul. Mesajele “întunecate” de pe pereți a fost scoase la lumină de Dan Sharkey. Exploratorul a dat peste buncăr în spatele unui teren din Lincolnshire, relatează Daily Star.

Imaginile din exterior dezvăluie o structură asemănătoare unui subsol de bloc din beton. Însă camera subterană era fără un punct de intrare evident.

Așa se face că exploratorul a găsit mai întâi o scară lungă metalică, ce ducea la buncăr. Imaginile din subteran aduc cu o camera demnă de un film de groază.

Mai mult, în buncăr au fost găsite și două rame de pat ruginite. Totodată, a găsit și un dulap din lemn, aproape putrezit.

Iar pe pereții buncărului erau înscrise mai multe desene bizarre. De la un om furios, la un peisaj în care apare un copac roșu și negru. Însă unul dintre cele mai înfricoșătoare desene era personaj care părea că sângează pe gură.

Mesajul cutremurător de pe pereții buncărului abandonat

Pe lângă desene, pe oamenii din online i-a speriat cel mai tare un mesaj scris deasupra unuia dintre paturi. O săgeată îndreptată spre o gaură întunecată avea la capăt un mesaj care dă fiori oricui:

„Târăște-te înăuntru și vei primi o îmbrățișare”, era scris pe unul dintre pereții buncărului.

Internauții au comentat imediat imaginea care a stârnit cele mai multe reacții.

„Se pare că cineva cu o minte foarte întunecată a fost acolo jos”, a fost comentariul unuia dintre oameni

Au fost și voci care au încercat să anime un pic spiritele deja împietrite de spaimă.

„Oh, asta pare prietenos, cum a fost îmbrățișarea?”, a comentat cineva în glumă.

„Sunt atât de lipsit de contactul uman, aș vrea să mă târăsc înăuntru, fără nici o ezitare.”, a fost unul dintre comentariile care a înfiorat la fel de tare, ca și imaginile în sine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: