Redactia.ro
Home » Știri » Infirmieră filmată când îşi încărca portbagajul cu varză, lângă Spitalul de Urgenţă Târgu Jiu

Infirmieră filmată când îşi încărca portbagajul cu varză, lângă Spitalul de Urgenţă Târgu Jiu

Infirmieră filmată când îşi încărca portbagajul cu varză

O infirmieră a fost filmată când îşi încărca portbagajul cu varză, lângă Spitalul de Urgenţă Târgu Jiu. Iată toate detaliile!

Infirmieră filmată când îşi încărca portbagajul cu varză, lângă Spitalul de Urgenţă Târgu Jiu

O infirmieră a fost filmată chiar în timp ce-și încărca portbagajul mașinii cu varză. Întregul moment a fost surprins în parcarea Spitalului de Urgenţă Târgu Jiu. Acum, femeia ar putea rămâne fără loc de muncă, deoarece conducerea unității medicale a început o anchetă în ceea ce o privește.

Infirmiera ar putea rămâne fără loc de muncă

Managerul Spitalului Județean de Urgență a explicat faptul că se va constituii o comisie de cercetare disciplinară pentru a lua măsuri în cazul infirmierei:

„În ultimii ani, la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au făcut investiții majore în aparatură, mai multe secții au fost modernizate, totul pentru ca pacienții, dar și angajații unității, să beneficieze de condiții mult mai bune. Atitudinea unor asemenea angajați, precum doamna din filmare, nu este acceptată și aduce grave prejudicii de imagine unității medicale. Voi constitui o comisie de cercetare disciplinară, căci aceste fapte nu pot rămâne nesancționate. Probabil, dacă se întâmpla așa ceva în sistemul privat, persoana în cauză avea deja desfăcut contractul de muncă. În sistemul de stat, legislația nu este atât de permisibilă, trebuie constituite aceste comisii de cercetare disciplinară care să stabilească gravitatea faptei în funcție de care se vor aplica sancțiuni”, a declarat Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, potrivit Antena3 CNN.

Ce spun internauții

Întreaga scenă filmată a ajuns pe rețelele de socializare, iar internauții nu s-au abținut în a comenta negativ fapta infirmierei:

„La sapă cu ea, să cultive varză;

Vai de spitalele nostre din Tg Jiu jiu pacienții țipă legați de paturi;

Lasa ca alte spitale nu au mancare deloc;

Daca valoarea unui individ(a), sta într-o putina de varza, tara asta nu mai are nici o sansa. Sa fie asta „valoarea”unor „semeni”?;

Pacat ca inca se intimpla asa ceva!;

Sunteți răi!Varza a fost preluată în cele mai igienice norme.Adica uniformă și mănusi chirurgicale….Deci unde sa greșit?Fantastic!;

Dacă are varza……poate îi duce cineva și rață!”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: