Redactia.ro
Home » Știri » Informația momenului în tragedia de la Timișoara! Fostul iubit al Iulianei a expus public o scrisoare neașteptată

Informația momenului în tragedia de la Timișoara! Fostul iubit al Iulianei a expus public o scrisoare neașteptată

GALERIE FOTO (2) scrisoare

Astăzi are loc înmormântarea Iulianei, mama de 32 de ani care s-a aruncat de la terasa unui bloc cu 10 etaje împreună cu cei doi copii ai săi. Rudele, prietenii și apropiații acesteia o conduc pe ultimul drum. Printre cei prezenți la slujbă s-a numărat și Marcel, fostul iubit al tinerei.

Reacția fostului iubit al tinerei a fost cea mai așteptată. Chiar înainte de înmormântare, acesta și-a expus public durerea. Iată ce scrisoare a făcut publică la scurt timp după tragedie!

Fostul iubit al Iulianei, mesaj de rămas-bun

Este informația momentului în tragedia din Timișoara care s-a întâmplat în urmă cu câteva zile. Când Iuliana și cei doi copii cu care s-a aruncat de pe bloc sunt conduși pe ultimul drum, Marcel, fostul iubit, a spus primele cuvinte de la aflarea veștii:

„Vreau să mulţumesc familiei lui Alex, în special mamei lui, prezenţa mea aici se datorează ei. Vreau să mulţumesc familiei Iuliei, în special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit în creşterea copiilor, clătite, gogoşi cu dulceaţă, ore, zile, săptămâni din viaţa ei. Familiei mele.

Iulia, acest om minunat, mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabil, o mamă cum doar mamele înţeleg. Îi multumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună.

Mulţumesc tuturor celor care au venit şi care au plâns împreună cu mine, Ciprian H, Alex I, Emil, Sebastian, Sabin, nu am loc să îi numesc pe toţi. Veniţi să ne rugăm pentru sufletele lor, să plângeţi împreună cu mine şi cu cei prezenţi, să îi conducem. Sunt atât de trist. Îi văd cum se joacă, cum fug, cum sar, îi aud cântând, îi aud vorbind. Vă mulţumesc tuturor!”, a scris Marcel, fostul iubit al Iulianei.

scrisoare neasteptata
sursa foto: Facebook

Marcel, acuzat de apropiați că ar fi amenințat-o pe Iuliana

Gestul necugetat al Iulianei i-a făcut pe cei apropiați să se întrebe ce a determinat-o să își ia viața. Atât pe a ei, cât și pe cea a celor doi copii.

Mai mulți apropiați ai tinerei, dar și numeroase surse, spun că Iulia ar fi fost amenințată de către Marcel. Aceștia spun că fostul iubit al Iulianei ar fi vrut să îi ia copilul, cel pe care l-ar avea împreună. Este vorba de băiețelul de doi ani. Chiar fosta soacră a Iulianei a declarat că s-a dovedit acest lucru, în urma unui test ADN făcut cu mult timp în urmă.

În prezent, nimeni nu știe cu certitudine ce a determinat-o să recurgă la un astfel de gest. Oamenii legii vor continua cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt, în viața ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: