Redactia.ro
Home » Știri » Informație de ultima ora în cazul Ferma Dacilor. Un fost angajat arunca bomba: “Tot felul de dubioși au făcut ilegalitați”

Informație de ultima ora în cazul Ferma Dacilor. Un fost angajat arunca bomba: “Tot felul de dubioși au făcut ilegalitați”

Existau multe nereguli la Ferma Dacilor din Prahova.

În urma tragicului eveniment de la Ferma Dacilor, un fost angajat, Cristi, aduce în discuție evenimente și comportamente dubioase care au avut loc după incendiul devastator. El susține că există o serie de persoane care încearcă să profite de pe urma tragediei, punând în discuție integritatea și intențiile acestor indivizi.

Situație suspectă la Ferma Dacilor. Ce a dezvăluit un fost angajat

Cristi, fostul angajat al Fermei Dacilor, relatează o întâmplare tulburătoare în care a observat o persoană dubioasă care părea să se plimbe în apropierea zonei securizate a fermei, la doar câteva zile după tragedia devastatoare prin care a trecut. El a suspectat că acest individ ar fi putut să aibă intenții distructive și a luat inițiativa de a anunța autoritățile. Îngrijorarea sa derivă din faptul că există motive să se creadă că focul ar fi putut fi pus intenționat, iar acum pot apărea persoane care să profite de situație în mod necinstit.

Cristi dezvăluie și o altă latură a situației post-tragedie, în care mai mulți indivizi par să acuze greșit și să lanseze zvonuri neadevărate. Un localnic în vârstă, Stelian, îl acuză pe domnul Cornel că i-ar fi furat terenurile. Cristi susține că terenurile au fost vândute în mod legal, cu chitanțe de mână, din cauza problemelor cu documentele și a absenței rudelelor care să confirme posesia terenurilor. În realitate, aceste acuzații se dovedesc a fi incorecte, iar această situație complexă aduce în prim-plan mai multe controverse legate de proprietatea terenurilor din zonă.

Cristi, fostul angajat este convins că focul a fost pus intenționat

Cristi susține cu tărie că incendiul a fost cauzat intenționat de persoane răzbunătoare. Argumentul său se bazează pe observația că, în ultimii ani, s-au efectuat achiziții semnificative de terenuri în zonă, iar în urma acestor tranzacții au apărut indivizi cu comportament suspect care au comis acte ilegale.

Incendiul 100% a fost pus, imposibil să fi fost de la televizor. Toţi avem televizoare mai moderne, ştim că ăla dacă se arde, pur şi simplu se arde. Iar dacă i se transmite instalatiei electrice vreun şoc, sare siguranţa. E posibil să fi fost vreo invidie. În sat s-au cumpărat mai multe terenuri, au venit tot felul de dubiosi de prin Bucureşti, care se tot laudă şi au făcut niste ilegalităţi. Au captat fără acordul primăriei un izvor care era al satului, puteam lua toţi apă de acolo.

Ferma era exclusiv a familiei, jos era restaurant care era spaţiu public, iar în partea de sus se caza dumnealui cu familia. Era un hol comun cu toate acestea, erau trei ieşiri, erau două ieşiri în exterior de la mansardă şi una prin restaurant. Aveau şi sistem de alarmare, nu ştiu de ce nu au mers, l-o fi dezactivat cineva„, a declarat Cristi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: