Redactia.ro
Home » Știri » Informații despre starea lui Mario Iorgulescu. Fiul președintelui LPF rămâne la Terapie Intensivă

Informații despre starea lui Mario Iorgulescu. Fiul președintelui LPF rămâne la Terapie Intensivă

Câți ani de pușcărie ar putea face Mario Iorgulescu

Medicii de la Spitalul Elias anunță, că se fiul lui Gino Iorgulescu, rămâne la Terapie Intensivă, pentru că oricând poate apărea o situație critică.

Informații despre starea lui Mario Iorgulescu. Fiul președintelui LPF rămâne la Terapie Intensivă

Doctorii de la Spitalul Elias declară că starea lui Mario Iorgulescu rămâne critică, motiv pentru care va râmâne la Terapie Intensivă. Medicii susțin că oricând pot apărea situații critice, deoarece unele contuzii se refac lent.

Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem urmatoarele precizări: Contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie; Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare; Anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, informează reprezentanții Spitalului Elias.

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD. Fiul președintelui LPF, a produs un accident pe Strada Chitiliei, intrând pe contrasens cu viteză într-o altă mașină care circula regulamentar. Din nefericire, un tânăr de 24 de ani care era la volanul celeilalte mașini a murit pe loc.

Mario Iorgulescu a avut o alcoolemie mare în momentul accidentului

Mario Iorgulescu avea 0,80 g/l de alcool pur în sânge ar fi relevat probelor recoltate după accident. Astfel, fiul șefului LPF va fi acuzat și de conducere sub influența băuturilor alcoolice și poate primi de la 1 la 5 ani de închisoare. În plus, pe numele lui Iorgulescu este un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Victima lui Mario Iorgulescu a fost condusă joi pe ultimul drum

Victima lui Mario Iorgulescu, Dani Vicol, tânărul de 24 de ani mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, a fost condus joi, pe ultimul drum. Familia și prietenii tânărului sunt înmărmuriți de durere.

În urmă cu cinci zile, Dani avea să își piardă viața după ce fiul președintelui LPF, MArio Iorgulescu a intrat cu mare viteză în mașina lui, pe care o conducea regulamentar. Dani Vicol a fost înmormântat la Rudeni, lângă sora lui, care a murit la vârsta de 6 ani după ce s-a luptat cu o boală incurabilă.

Citeste si:Detalii uluitoare despre românul care a înfruntat teroriștii la Kabul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: