Redactia.ro
Home » Știri » Detalii uluitoare despre românul care a înfruntat teroriștii la Kabul

Detalii uluitoare despre românul care a înfruntat teroriștii la Kabul

GALERIE FOTO (2) Detalii uluitoare despre românul care a înfruntat teroriștii la Kabul

Românul care a înfruntat teroriștii la Kabul. Informații uluitoare despre românul care s-a luptat cu teroriștii din Kabul, pentru a-i salva pe oameni. Din păcate, acesta a înfruntat teroriștii la Kabul, cu prețul vieții sale.

Detalii uluitoare despre românul care a înfruntat teroriștii la Kabul

Mărturisiri în exclusivitate despre atacurile din.  Afganistan, de săptămâna trecută, în care au murit doi români, unul dintre ei fiind angajatul unei firme private care se ocupă se securitatea ambasadei. României din Kabul. Digi24 . a obținut un interviu de la un fost militar care lucrează la compania care are grijă de cartierul atacat de talibani. Acesta se afla la fața locului în momentul atacurilor.

Filmul atacurilor de la Kabul

Era seară, iar oamenii se plimbă prin cartierul verde, în momentul când o explozie puternică lângă zidul cartierului îi doboară la pământ. În doar câteva minute, teroriștii intră în complez și omoară cu sânge rece orice apare în calea lor. În complex erau și români. Erau diplomați de la ambasada. României și angajați ai unei firme private de securitate care se ocupă de paza complexului. Angajații sunt foști militari.

Fostul militar aflat la momentul actual în. Afganistan, a povestit în detaliu filmul atacurilor teroriste de la Kabul.

A durat destul de mult schimbul de focuri, a durat mult pentru că era incertitudinea… nu se știa câți atacatori sunt, unde sunt, ce fac. Au avut un plan destul de bine pus la punct. Au incendiat o clădire, au despărțit practic campul în două. A fost un pic haos, dar în același timp în astfel de situații nici nu poți să te aștepți la altceva”, spune fostul militar.

Lupta s-a terminat dimineață

Bătălia împotriva teroriștilor a durat până dimineață. Când ultimul atacator a fost ucis. Potrivit fostului militar, teroristul se putea detona în momentul în care cineva intra în încăpere. Acesta susține că ultimul atacator era rănit, însă cu toate astea, continua să amenințe cu detonarea, până ce a fost lichidat.

Teroriștii erau încărcați cu foarte multe grenade pe care le-au și folosit. Numărul victimelor a fost unul destul de mare, cu 20 de morți și o sută de răniți, și probabil ar fi fost mult mai mulți dacă un român nu își risca propria viață pentru a-i salva pe oameni.

Motivul pentru care s-a oprit în locul respectiv a fost datorită băiatului care a acționat într-un mod mai mult decât profesionist. Si a dus mașina in față și probabil s-au concetrat toți pe mașina respectivă. A murit ca un erou și ca un luptător și a murit cu degetul pe trăgaci, așa cum ar trebui să facă oricare dintre ei”, spune fostul militar.

În ultimii 16 ani, statul român a pierdut 29 de militari în operațiuni militare, 27 dintre ei au pierit în Afganistan.

Citeste si:Iubitul Luizei, declarații inedite: ”O suna un număr privat la 2-3 noaptea”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: