Redactia.ro
Home » Homepage » Iubitul Luizei, declarații inedite: ”O suna un număr privat la 2-3 noaptea”

Iubitul Luizei, declarații inedite: ”O suna un număr privat la 2-3 noaptea”

Iubitul Luizei declarații inedite

Ancheta în cazul dispariției Luizei Melencu este în curs, motiv pentru că apar tot mai multe detalii despre tânără. Totuși, cele mai noi informații nu vin de la autorități, ci de la fostul iubit al fetei. Acesta a declarat că, pe timpul relației lor, Luiza primea tot felul de apeluri telefonice ciudate.

Iubitul Luizei, declarații inedite: ”O suna un număr privat”

Alex, iubitul Luizei, a făcut câteva mărturisiri în direct, în cadrul unei emisiuni televizate. El a menționat că anchetatorii nu l-au chemat la DIICOT, deși deține informații destul de interesante. Iubitul fetei a povestit că Luiza primea telefoane cu număr privat în toiul nopții, și că nu vorbea nimeni.

“Eu nu am fost chemat de niciun organ al poliţiei să dau declaraţii. Nu este adevărat că am fost chemat la DIICOT. Nu mi s-a părut nimic ciudat. Doar că o suna un număr privat la 2-3 seara, o suna întruna. Eu nu am băgat de seamă, răspundeam, întrebam cine este şi nu vorbea nimeni. Seară de seară suna. Nu ştiu dacă are legătură cu disparţia ei, mă gândesc că poate totul a fost premeditat.”, a menționat Alex.

Alex spune că relația cu Luiza a fost platonică

Băiatul a menționat că povestea de dragoste cu Luiza a fost pur și simplu platonică și că despărțirea a survenit din cauza distanței dintre cei doi. ”Luiza era cea mai cuminte fată. Nu s-a întâmplat nimic între noi, ea nu a vrut să avem o relaţie intimă, a spus că nu este momentul potrivit. Când am vorbit ultima dată a vorbit să luăm o pauză, amândoi am căzut de comun acord. Eu lucram în Italia. Este exclus să fi plecat de bună voie, eu o cunosc foarte bine. Eu am căutat şi Poliţia, am sunat să aflu ce au mai găsit”, a mai spus Alex.

Iubitul Luizei, declarații inedite. Alex spune că ultima dată când a comunicat cu iubita lui a fost pe 13 aprilie, sâmbătă seara, la ora 21:00. „Noi ne-am văzut ultima dată pe 12 martie, înainte să plec din ţară. Sâmbăta seara, la ora 09.00, am vorbit ultima dată, pe 13”, a spus Alex la “Acces Direct”.

Citește și Fiul lui Dincă a participat la un viol în grup, însă tatăl l-a ”salvat” din ghearele poliției

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: