Redactia.ro
Home » Știri » Informații din interiorul familiei Iohannis! Ce salariu câștigă Prima Doamnă la colegiul unde predă engleză

Informații din interiorul familiei Iohannis! Ce salariu câștigă Prima Doamnă la colegiul unde predă engleză

GALERIE FOTO (4) Carmen și Klaus Iohannis

Carmen Iohannis a devenit una dintre cele mai apreciate Prime Doamne din România de la Revoluția din 1989. Deși soțul ei a devenit Șef de stat, Carmen nu a renunțat la vocația ei de profesoară, dar mulți se întreabă ce salariu câștigă, de fapt, aceasta!

Ce salariu câștigă Prima Doamnă la colegiul unde predă engleză

Carmen Iohannis, devenită Prima Doamnă a României încă din anul 2014, și-a păstrat modestia și nu a renunțat la rolul de profesoară de engleză.

Prima Doamnă a României este profesoară de engleză la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu, unde predă engleză.

Începând din 2018, Carmen Iohannis a luat o clasă de la zero, și a devenit diriginta clasei a IX-a, iar salariul pe care îl câștigă aceasta este unul decent.

Conform SpyNews.ro, Prima Doamnă a României câștigă lunar la locul de muncă, 2.800 de lei.

Spre deosebire de soția sa, Klaus Iohannis câștigă o sumă mult mai mare față de soția sa, Carmen.

Potrivit ultimelor declarații de avere de pe site-ul Administrației Prezidentiale, șeful statului a câștigat aproximativ, 170.000 de lei pe an, ceea ce înseamnă că Iohannis câștigă în jur de 3.000 de euro pe lună.

Klaus și Carmen Iohannis dețin în continuare, cinci imobile în Sibiu, însă, la veniturile celor doi se adaugă și banii proveniți din închirierea a două imobile, pe care primesc anual suma de 35.829 de lei, adică aproape 3.000 de lei lunar.

Klaus și Carmen Iohannis, căsătoriți de 30 de ani

Klaus Iohannis, în vârstă de 61 de ani și Carmen Iohannis, 59 de ani sunt căsătoriți de 30 de ani.

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Prima Doamnă avea 22 de ani, iar șapte ani mai târziu, Klaus și Carmen și-au unit destinele.

În urmă cu ceva timp, Klaus Iohannis povestea cum a cunoscut-o pe soția sa. „Ne-am cunoscut în excursie, unde am plecat cu prietenii de liceu. Fiecare mai aducea noi prieteni şi aşa a venit soţia mea în grupul nostru, cu nişte prieteni comuni„ povestea Klaus Iohannis.

După ce au absolvit facultatea, cei doi au lucrat ca profesori, iar după Revoluție, aceștia au rămas să predea la liceele în care fuseseră elevi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: