Redactia.ro
Home » Știri » Informații noi în cazul asasinatului lui Adrian Kreiner. S-a aflat cine i-a antamat pe asasinii afaceristului

Informații noi în cazul asasinatului lui Adrian Kreiner. S-a aflat cine i-a antamat pe asasinii afaceristului

Cauza morții omului de afaceri sibian Adrian Kreiner. Fiica milionarului, bătută și amenințată de atacatori

Anchetatorii au dezvăluit identitatea celor trei indivizi responsabili pentru agresarea și uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner.

Informații noi în cazul asasinatului lui Adrian Kreiner

Surse apropiate investigației au dezvăluit că Ilie Sitaru, reținut de polițiști cu o zi în urmă, este suspectat că ar fi fost persoana care a dat informații despre cei trei agresori. Cu toate acestea, investigația se concentrează acum asupra persoanei sau a grupului care ar fi comandat acest atac, deoarece nu există indicii că Sitaru ar fi avut vreo legătură cu victima.

Se pare că Ilie Sitaru nu doar că a furnizat informații despre agresori, ci a și ajutat unul dintre atacatori să părăsească țara, cu destinația Germania. În trecut, individul acesta a locuit în Belgia și este suspectat că ar fi comis mai multe infracțiuni de spargere.

Unde sunt acum agresorii

Există și informații conform cărora ceilalți doi agresori ar fi fugit din țară, dar încă nu există probe concrete care să confirme această ipoteză.

Cu trei zile înainte de tragicul incident, camerele de supraveghere din Sibiu l-au surprins pe Ilie Sitaru într-un autoturism care aparținea concubinei patronului lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: