Redactia.ro
Home » Monden » Informații șocante! Fiica impresarului Doru Gușman, dezvăluiri despre moarte lui Petrică Mîțu Stoian. Ce a găsit în telefonul artistului

Informații șocante! Fiica impresarului Doru Gușman, dezvăluiri despre moarte lui Petrică Mîțu Stoian. Ce a găsit în telefonul artistului

Un alt pacient al clinicii private la care a fost internat Petrică Mîțu Stoian este în stare gravă

O declarație schimbă tot cursul anchetei morții lui Petrică Mîțu Stoian. Fiica impresarului Doru Gușman a făcut declarații șocante. Ce a găsit tânără în telefonul artistului, probă importantă la dosar. Iată declarația ei.

Fiica impresarului Doru Gușman, declarații șocante

Fiica impresarului Doru Gușman, Andreea, este medic de profesie și prin ultimele sale declarații a lăsat lumea șocată. Andreea suține că i-a căutat în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian, fiindcă doar ea îi știa parolele fiindcă îl ajuta cu telefonul. Aceasta a găsit conversații care demonstrează că medicii au mințit în privința tratammentului aplicat artistului. Petrică Mîțu Stoian a discutat cu un prieten și îl anunța că tratamentul a durat doar 15 minute.

Telefonul, el statea non-stop pe rețelele de socializare am văzut ca nu a fost activ între 16:30 si 17:21 în ziua cu tratatmentul respectiv. Am căutat să fac print-screen să arăt că nu a fost activitate în perioada aceea.

Prima dată, medicii de la clinică au spus că tratamentul a durat 15 minute, acum au spus 75 de minute. Am găsit o conversație în care a spus că a intrat în cameră „Iată că au venit să mă ia să ma bage în cameră.

Nu a sunat niciun anchetator să ceară telefonul, nimeni nu s-a gândit. Eu sunt cea care îi făcea configurări pe telefon, eu îi știu toate parolele. Nu putea nimeni să intre în telefon pentru că era parolat .

Eu știam că l-au luat și m-am uitat în telefon, de asta am vrut să văd că are o perioada foarte mare în care nu a fost activ pe telefon, între 16:30 si 17:21. Nu l-a convins nimeni! Într-o seară îmi trimitea site-ul. Ia uite ce minunat e aici!”, a declarat fiica lui Doru Gușman.

Andreea Gușman susține că artistuluii-a fost înjumătățită doza de anticoagulante

Fiica impresarului Doru Gușman susține că atăl ei a făcut o greșeală în declarația sa și că marelui artist i-ar fi fost înjumătățită doza de anticoagulante, acest lucru fiind extrem de periculos pentru artist. Andreea susține că este la curent cu toată evoluția stării de sănătate a artistului din ultimii doi ani.

Vă trimit toate conversaţiile mele despre COVID-19. Tati a spus o prostie că i-a mărit doza de simtrom, nu e adevărat. Acum două săptămâni. Eu am fost cu dânsul la doctor şi pentru că şi-a făcut un set de analize, i-au ieşit foarte proaste. Ne-am dus pentru că simţea că e iar în fibrilaţii. A fost de două-trei ori în fibrilaţie şi l-a scos din fibriliaţi. I-au înjumătățit doza de Sintrom (anticoagulant)

Într-o zi lua jumătate, într-o zi lua un sfert. Apoi a luat mai puțin, i-au dat doar un sfert și în următoarea zi jumătate dintr-un sfert. Noi ne-am dus cu un INR de 7. Are două seturi de analize în două săptămâni, are două EKG-uri și i-a făcut bine tratamentul, INR-ul a scăzut la 2 cum îl are în mod normal. A făcut tratament, a fost în 2019.

A trecut, era sănătos. A făcut anul acesta CT. Am făcut acel CT. Nu mai aveam nicio investigaţie din iunie. Vă trimit print screen în care îmi spunea că cât de minunat de la această clinică. Întâi consultaţi-l pe medicul Militaru şi pneumologul şi după vă duceţi. Publicitatea! Îi apar tot felul de prostii pe Facebook.„, a mai spus Andreea Gușman, potrivit rtv.ro.

Etichete: