Redactia.ro
Home » Știri » Înfricoșător! O familie din Dâmbovița a găsit la poartă coceni de porumb așezați în formă de cruce și lumânări

Înfricoșător! O familie din Dâmbovița a găsit la poartă coceni de porumb așezați în formă de cruce și lumânări

GALERIE FOTO (5) Înfricoșător! O familie din Dâmbovița a găsit la poartă coceni de porumb așezați în formă de cruce și lumânări

Înfricoșător! O familie din Dâmbovița a găsit la poartă coceni de porumb așezați în formă de cruce și lumânări. Membrii unei familii din Dâmbovița au avut parte de o experiență tulburătoare. Dimineață când au deschis poarta au găsit un altar ce duce cu gândul la ritualuri de magie neagră.

Înfricoșător! O familie din Dâmbovița a găsit la poartă coceni de porumb așezați în formă de cruce și lumânări

O familie dintr-un sat din Dâmbovița a avut parte de o experiență înfricoșătoare. Dimineață, familia s-a trezit la poartă cu un altar ce duce cu gândul la ritualuri ce tin de magia neagră. Oamenii au găsit în fața portii coceni de porumb asezati in forma de cruce și lumânări. Oamenii spun că sunt credincioși și nu au făcut rău nimănui. Speriați, au chemat preotul să le sfintească locul, dar au pus în alertă și autoritățile. „Doamne, Dumnezeule! Se aud cocoşii!”, a spus una dintre femeile care fac parte din familie.

Proprietarul gospodăriei a rămas șocat când a văzut foc în fața portii sale. Când a mers să vadă a rămas șocat. Ardeau mai multi coceni de porumb, așezați în formă de cruce, iar alături erau aprinse și câteva lumânări.Speriați, oamenii au cerut ajutorul preotului din sat pe care l-au rugat să organizeze o slujbă pentru alungarea relelor. „Foc şi cu lumânări. Îngrozită, am început să plâng, să tremur. (Reporter: La ce v-aţi gândit?) La lucruri rele. Nu sunt certată cu nimeni, nu am duşmănie cu nimeni. Să facă rău, magie neagră. Ce mi-a dorit, să îi dea Dumnezeu înzecit!”,, a spus proprietara gospodăriei. Cei doi au spus că merg des la biserică, iar de când au făcut descoperirea macabră se roagă neîncetat pentru alungarea relelor. “Tatăl nostru care eşti în ceruri sfinţească-se numele Tău, vie împărăţia Ta, facă-se voia Ta…Amin!”, a spus femeia cu icoana in mana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: