Redactia.ro
Home » Știri » Îngrozitor! Ce le-a spus autorul crimei de la Bran anchetatorilor? Bărbatul urma un tratament psihiatric

Îngrozitor! Ce le-a spus autorul crimei de la Bran anchetatorilor? Bărbatul urma un tratament psihiatric

Pe cine bănuiește familia ca s-ar face vinovat de dubla crimă. Bărbatul ar avea probleme psihice și i-ar fi șicanat constant

Îngrozitor! Iată ce le-a spus autorul crimei de la Bran anchetatorilor! Bărbatul urma un tratament psihiatric.

Ce le-a spus autorul crimei de la Bran anchetatorilor?

Suspectul crimei de la Bran a fost capturat și anchetat în fața autorităților. Acesta și-a recunoscut fapta. Acesta i-a lovit cu cuţitul pe Nicu şi Alexandra, consecință a bolii psihice de care suferă, susține el. Totuși, bărbatul infirmă că i-ar fi agresat cu toporul, relatează News. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au făcut în această dimineaţă, clarificări.

Anchetatorii au intrat în casa suspectului după ce au obţinut un mandat, iar acesta s-a refugiat în podul casei, cu un cuţit, ameninţând că se omoară şi chiar zgâriindu-se cu cuţitul pe care îl avea în dotare.

Între Nicu Pepene şi suspectul de crimă exista un litigiu la Judecătoria Zărneşti privind grăniţuirea. În urmă cu ceva timp, suspectul reclamase la Poliţie familia victimei pe motiv că îi încalcă proprietatea, reclamaţiile fiind clasate de către autorități. Totodat, La Judecătoria Zărneşti se afla un proces civil în care cei doi se judecau pe tema graniţei dintre curţile celor doi veri, iar în luna martie procesul avea stabilit termenul de judecată.

Potrivit procurorilor, la locul faptei au fost găsite probe materiale, nu şi autorul, care a plecat după atrocitatea comisă. Anchetatorii au obţinut ulterior mandat de percheziţie pentru a intra în locuinţa suspectului de crimă, vecin și văr cu victimele. Tatăl suspectului le-a deschis anchetatorilor uşa, în timp ce suspectul s-a refugiat în pod.

„A avut loc o negociere, cei de la acţiuni speciale au un om pregătit pentru astfel de situaţii şi negocierile au fost şi s-au terminat lucrurile fără acte victime. În faţa negociatorului a cedat, a înţeles probabil”a declarat procurorul Adrian Radu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

În cele din urmă, suspectul, rudă cu victimele, a fost scos în cătușe din locuință și dus în arest. Bărbatul a fost anchetat ore în șir și va rămâne în arest până la terminarea anchetei.

Nicu și Alexandra Pepene au fost găsiți morți în casă

Nicu Pepene în vârstă de 38 de ani era angajat SMURD în Moeciu, iar soția lui, Alexandra, în vârstă de 32 de ani era asistentă medicală la Spitalul de Pediatrie din Brașov. Cei doi au fost găsiți morți în casă, la Bran, în satul Șimon de către cumnata băbatului care susține că ușa de la intrare era spartă cu un topor. Totodată, femeia nu înțelege cine le-ar fi făcut rău, deoarece erau niște „copii deosebiți”. Cuplul a fost găsit cu capetele zdrobite, iar în urma tragicului eveniment a fost deschis un dosar penal de moarte suspectă

Cei doi se căsătoriseră în 2022, în luna august și trăiau o frumoasă poveste de iubire. Din păcate viața lor a fost persecutată cu brutalitate.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: