Redactia.ro
Home » Monden » Inna s-a cuplat cu un cântăreț celebru din România. Prima declarație a cântăreței FOTO

Inna s-a cuplat cu un cântăreț celebru din România. Prima declarație a cântăreței FOTO

GALERIE FOTO (4) Inna

Inna este una dintre cele mai faimoase cântărețe din țara noastră, iar faima ei ajunge și în afara granițelor țării. Mereu a fost foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală, dar de această dată a recunoscut că are o relație. Iată cu cine se iubește Inna!

Inna a dezvăluit cine este iubitul ei. Este faimos în România

Deși este o fire discretă, care nu și-a expus niciodată viața personală publicului, Inna a recunoscut, în sfârșit, cine este partenerul ei de viață. Nu numai că a dezvăluit cu cine se iubește, dar acesta este și un bărbat faimos din România.

Cântăreața Inna se iubește cu nimeni altul decât Deliric, un cunoscut rapper din țara noastră, care deține și cunoscutul brand de haine PORC și Facem Records.

De mai multă vreme există o suspiciune că cei doi sunt împreună, pentru că erau mereu văzuți împreună în cercurile de artiști.

Mai mult decât atât, rapperul a fost văzut purtând cu tricou cu chipul Innei, cu care s-a lăudat pe paginile sale de socializare.

Cine este iubitul Innei. Ce a declarat cântăreața

Cei doi au publicat mai multe fotografii unul cu altul, dar până acum nu a fost nicio confirmare din partea niciuna privind relația dintre ei. Totul până acum, când cântăreața a declarat că ea și rapperul au o relație.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună!”, a spus cântăreața, pentru Elle.

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc este, astfel, format din Inna și rapperul Deliric.

Acum doar câteva zile, Inna a postat un mesaj frumos pentru iubitul ei, cu ocazia zilei acestuia de naștere. „La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din lume”, a scris INNA, pe pegina sa de Instagram, alături de o poză cu cunoscutul rapper.

Răzvan Eremia, numele din buletin al lui Deliric, este un rapper cunoscut în țară, dar și mmebru al trupei CTP. El a lansat albumul intitulat  „Deliric x Silent Strike ÎI”, care a avut un real  succes.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: