Redactia.ro
Home » Sport » Prin ce a trecut Mihai Răduț din cauza relației cu Gina Pistol!

Prin ce a trecut Mihai Răduț din cauza relației cu Gina Pistol!

GALERIE FOTO (7) Gina Pistol, Mihai Răduț

Mihai Răduț a trecut prin momente dificile în perioada în care a jucat la FCSB. Din cauza relației pe care o avea cu Gina Pistol nu a fost lăsat să mai joace.

Se știe că Gigi Becali s-a implicat mereu în viața amoroasă a jucătorilor săi, iar mijlocașul Mihai Răduț nu a făcut excepție. Se întâmpla în perioada 2010-2012. La acel moment fotbalistul avea o relație cu Gina Pistol, care este cu 8 ani mai mare decât el. Lucrul acesta nu a fost pe placul lui Gigi Becali.

„Victor Pițurcă m-a sunat și m-a convins să vin la Steaua. Dar a plecat după trei luni și acolo a fost problema mea. A fost mai dificil după aceea. A venit Marius Lăcătuș și mi-a zis că sunt tânăr și am timp să joc. Pe mine nu m-a afectat și nu m-a influențat cu nimic relația cu Gina Pistol. Dar probabil că persoanele din jur au fost cumva deranjate. Eu eram același om, făceam aceleași lucruri. Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. «Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!”, a declarat Mihai Răduț, pentru GSP.ro.

Mihai Răduț, amenințat că nu va mai juca

Patronul echipei a făcut tot ce a putut să-l despartă pe fotbalist de iubita sa. Mijlocașului i s-a transmis chiar și că nu va mai fi lăsat să joace. Până la urmă relația dintre Mihai Răduț și frumoasa Gina Pistol s-a încheiat după doar 7 luni, în decembrie 2012.

“Se spunea «Să se despartă de fata aia! Dacă nu, nu mai joacă! Îi mănâncă toți banii!». Nu știu cine spunea, doar aflam ce se spunea. Da, oameni din club. Au auzit că existau discuții… Să îmi dau barba jos, să mă despart de Gina”, a mai spus Mihai Răduţ.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: