Redactia.ro
Home » Știri » Instagram are o nouă funcție începând de astăzi. Va fi de mare ajutor tuturor vedetelor

Instagram are o nouă funcție începând de astăzi. Va fi de mare ajutor tuturor vedetelor

instagram

Instagram a lansat o nouă funcție care va fi de folos tuturor vedetelor care doresc să păstreze o legătura mai bună cu fanii lor. Iată despre ce este vorba!

Instagram a implementat o nouă funcție. Ce este Instagram Brodcast Channel

Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, a făcut o declarație prin intermediul canalului său de comunicare de pe Instagram, în care a anunțat lansarea la nivel global a unei noi funcții numite Instagram Broadcast Channel. Această funcție nouă a devenit disponibilă și în România, iar vedetele din țară au început să o utilizeze deja.

Meta a lansat recent Instagram Broadcast Channel, cea mai nouă funcție disponibilă pe platformă. Această funcție permite utilizatorilor să transmită mesaje către urmăritorii lor, oferindu-le posibilitatea de a reacționa și de a vota în sondaje. Cu toate acestea, urmăritorii nu pot răspunde direct la mesajele primite. În plus, utilizatorii pot partaja actualizări de text, imagini, videoclipuri și chiar clipuri audio prin intermediul acestui canal. Un aspect interesant este că utilizatorii pot invita și alți colaboratori să participe la canalul lor.

Indiferent dacă este vorba despre un interviu cu experți sau despre un hangout ocazional, acum fanii au posibilitatea să urmărească conversațiile dintre creatorii lor preferați și invitații speciali. Această nouă funcție are ca scop principal crearea de noi modalități prin care creatorii pot gestiona și promova canalele lor de difuzare.

Printre caracteristicile acestei funcții se numără posibilitatea de a stabili o dată și o oră de expirare pentru canalul de difuzare, adăugarea unui moderator pentru a ajuta la gestionarea membrilor, mesajelor și conținutului, precum și partajarea unui link sau a unei previzualizări în Povești pentru a încuraja adepții să se alăture conversațiilor.

Cum poate fi folosită funcția Instagram Broadcast Channel

Urmăritorii au posibilitatea să părăsească sau să dezactiveze în orice moment canalele de difuzare și pot controla notificările primite de la creatori. Pentru a face acest lucru, ei pot accesa profilul unui creator, apăsa pe pictograma clopoțelului și selecta opțiunea „canal de difuzare”. Setarea implicită pentru notificări este „unele”, dar utilizatorii au opțiunea de a o schimba în „toate” sau „niciuna”. Cu excepția notificărilor de invitație, urmăritorii nu vor primi alte notificări referitoare la un canal de difuzare decât dacă adaugă canalul în lista lor de e-mailuri.

După ce un canal este adăugat în căsuța de e-mail, acesta va fi afișat printre celelalte mesaje, iar notificările vor fi activate și vor funcționa la fel ca în cazul oricărui alt chat. Odată ce canalul live este disponibil, creatorii pot încuraja urmăritorii să se alăture utilizând stickerul Alăturați-vă canalului” din Stories sau prin atașarea linkului canalului în descrierea profilului lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: