Redactia.ro
Home » TV » Insula iubirii 29 aprilie 2019 – cine cade in ispita

Insula iubirii 29 aprilie 2019 – cine cade in ispita

Ce s-a întâmplat la Insula Iubirii ediția din 29 aprilie 2019. Care a fost primul concurent care s-a lăsat sedus de ispită?

5 ani de relatie, distrusi in 5 ore

Adrian, 24 de ani, a venit împreună cu Denisa, 21 de ani. El este primul concurent care a picat în ispită. A făcut o mișcare record, la doar 5 ore de la separerea cuplurilor.

Cei doi concurenți sunt împreună de 5 ani. Când au intrat în emisiune jurau că nu s-ar înșela. Lucruri s-au schimbat rapid, când Adrian nu i-a rezistat ispitei. Denisa a fost șocată de gestul iubitului său. Cu atât mai mult cu cât alarmele nu au încetat să sune. Alarmă, după alarmă, Adrian se apropia periculos de mult de cealaltă femeie.

Diana are parte de o surpriza in acest sezon Insula Iubirii.

Inca de la prima ediție, Aurel s-a apropiat prea mult de ispita sa, Dana. Aurel a recunoscut sezonul trecut ca Dana este slăbiciunea sa.

Pe de alta parte, Diana a surprins prin atitudinea civilizata. Toti cei din emisiune s-au mirat cum nu a avut comportament vulcanic obișnuit. Diana a refuzat sa consume alcool, caci in sezonul trecut a depășit limita si s-a dat in spectacol.

Dacă pentru cele patru fete, care au ajuns pe Insula Iubirii în cel de-al cincilea sezon, acceptarea se face cu pași mici și temători, pentru partenerii lor rămași singuri în resorturi alături de Dana, Maria, Nico și Bianca, ispita a însemnat îmbarcarea spre fantezie!

Cine participă la al cincilea sezon din Insula Iubirii?

În noul sezon din Insula Iubirii apar 4 cupluri.

Concurenți Insula Iubirii – Teodora (34 de ani) și Eusebiu (37 de ani) au o relație de un an, dar sunt cel mai matur cuplu din acest sezon și au surprins echipa cu dezinvoltura lor. Cei doi susțin că au încredere unul în celălalt, dar își doresc ”să vadă adevărata față a celuilalt”.

Citește și: Prin ce a trecut Diana de la „Insula iubirii”. Tânăra a vrut să se sinucidă

Teodora de la Insula Iubirii – Cine este și cum arăta în urmă cu câțiva ani

Concurenți Insula Iubirii – Denisa (21 de ani) și Adrian (24 de ani) sunt împreună de cinci ani și se gândesc deja la următorul pas în relația lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost cel care a cucerit-o, fiind și primul iubit al tinerei.

Concurenți Insula Iubirii – Geanina (20 de ani) și Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra mărturisește că acesta este bărbatul vieții ei. ”Femeia care ar putea să mi-l ia ar trebui să fie puternică, deșteaptă, pentru că așa m-a făcut pe mine să fiu, asta își dorește”, a mărturisit Geanina, cunoscând dorințele partenerului său. ”Ce poate să aibă o ispită? Atâta timp cât am acasă ce îmi trebuie, pentru ce să risc?”, susține Costas la începutul testului de pe tărâm thailandez.

Insula Iubirii va întâmpina în Thailanda și un cuplu neașteptat! În urmă cu un an, Aurel și Diana se aflau în aceeași ipostază, dar la brațul altor parteneri, și au trăit apoi experiențe intense pe Insula Iubirii. Amândoi au trădat și au abandonat persoanele alături de care au venit și au trăit experiențe intense în brațele ispitelor. Cu atât mai mult, la începutul anului 2018, vestea că cei doi formează un cuplu a venit ca o imensă surpriză.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: