Redactia.ro
Home » Monden » Întâlnire de gradul 0 între Dana Roba și fostul soț. Ce a declarat femeia în urmă cu puțin timp: ”Nu sunt pregătită”

Întâlnire de gradul 0 între Dana Roba și fostul soț. Ce a declarat femeia în urmă cu puțin timp: ”Nu sunt pregătită”

În lumea vedetelor, relațiile pot fi la fel de spectaculoase ca și carierele lor strălucitoare. Uneori, însă, povestea se transformă într-un coșmar, lăsând în urmă cicatrici pe care timpul nu le poate șterge. Dana Roba, o personalitate cunoscută, a avut prima întâlnire cu fostul soț, un moment încărcat de emoții și tensiune.

Miercuri, Dana Roba a fost chemată la Tribunal pentru a se confrunta cu trecutul ei tulburător. În ciuda dorinței sale de a evita întâlnirea cu cel care i-a provocat suferința, Dana a ales să se prezinte în fața instanței. În drum spre sala de judecată, inima ei bătea puternic de emoții, anticipând confruntarea cu fostul soț, omul care i-a schimbat viața într-un mod pe care nu și l-a dorit niciodată.

Dana Roba, prima dată față în față cu fostul soț

Dana Roba aștepta cu sufletul strâns momentul când avea să își privească în ochi fostul partener. Încercarea de a-și stăpâni emoțiile era vizibilă pe chipul ei. Reporteri aflați acolo au surprins imaginea acesteia înainte de a păși în sala de judecată. Cu toate că timpul poate aduce vindecare, există momente în viață care rămân întipărite în suflet ca niște răni deschise.

În fața presei, Dana Roba a împărtășit câteva gânduri sincere cu privire la întâlnirea cu fostul soț. Fiecare cuvânt părea să fie ales cu grijă, ca și cum ar fi vrut să exprime complexitatea sentimentelor ei într-o manieră adecvată. Vedeta a mărturisit că îi este extrem de dificil să își găsească cuvintele în acest moment. Cu toate că timpul a trecut, rănile adânci pe care le-a suferit par să fi rămas vii în amintirea ei.

„Da (n.r este prima confruntare față în față). Dar vorbim după pentru că am niște emoții foarte mari și nu sunt pregătită pentru așa ceva, dar sper că după ce…”, a spus Dana Roba, negăsindu-și cuvintele.

Dana Roba se teme de cel care a vrut să o ucidă

Dana Roba a făcut public faptul că nu și-a dorit această întâlnire cu fostul soț, cel care a lăsat-o cu cicatrici emoționale dureroase. Cu toate acestea, conform legii, ea a fost nevoită să se confrunte cu el. În ciuda temerilor ei, a ales să se prezinte, demonstrând o forță interioară remarcabilă. Această întâlnire de grad zero a fost un pas dificil în procesul de vindecare și de închidere a unui capitol dureros din viața ei.

Dana Roba a dezvăluit că a simțit o teamă reală că ar putea avea o reacție fizică adversă în timpul întâlnirii. În fața unui moment atât de tensionat, grijile ei au inclus chiar și posibilitatea de a avea nevoie de asistență medicală.

„Am emoții să mă întâlnesc cu el, pentru că mi se pare că mă întâlnesc cu un monstru. Nu îmi face plăcere să mă văd cu acest monstru, dar dacă așa spune legea și trebuie să mă duc la întâlnire mă duc.

Eu sper să nu mi se facă rău, dar în cazul în care mi se face rău o să chem o ambulanță pentru că nu am voie să mă necăjesc, nu am voie să mă stresez. Eu cred că Dumnezeu va pune îngerii lui cu mine și sper că o să fie bine”, a declarat Dana Roba, pentru WOWbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: