Redactia.ro
Home » Monden » Întâmplarea neașteptată care l-a enervat pe Radu Vâlcan! Un șofer de Taxi i-a dat o replică dură prezentatorului de la Insula Iubirii

Întâmplarea neașteptată care l-a enervat pe Radu Vâlcan! Un șofer de Taxi i-a dat o replică dură prezentatorului de la Insula Iubirii

radu valcan

După cum știe toată lumea, Radu Vâlcan și Adela Popescu au o relație aparte. Cum Radu este alături de soția sa la orice pas, chiar și atunci când nu poate fizic, este destul de atent și se asigură că totul este în regulă. Drept urmare, ieri nu a putut să meargă să o ia cu mașina de unde se afla, așa că a apelat chiar el la Taxi. Ce a urmat apoi i-a adus lui Radu o porție zdravănă de nervi.

Întâmplarea neașteptată care l-a enervat pe Radu Vâlcan

Un tată și soț devotat, Radu se asigură mereu că cei din jurul său sunt bine. Vrând să-și ajute soția, acesta a trecut printr-o experiență care l-a enervat la culme.

Recent, prezentatorul de la Insula Iubirii a povestit că imediat după ce a realizat că nu poate merge să o ia pe Adela Popescu de unde se află, a sunat personal la un șofer de taxi.

Atunci când aplicația i-a arătat că mașina a ajuns la locație, a sunat-o pe soția lui, însă fără vreun răspuns. Îngrijorat, Radu Vâlcan a sunat la șoferul de Taxi. Ce a urmat, a fost de-a dreptul șocant pentru acesta.

Un șofer de Taxi i-a dat o replică dură prezentatorului de la Insula Iubirii

Bărbatul i-a răspuns la apel soțului Adelei Popescu, însă, într-o manieră ciudată. Radu Vâlcan l-a întrebat dacă a ajuns și dacă a luat-o pe soția lui, iar acesta i-a răspuns pe ton afirmativ, întrebându-l dacă mai are și alte întrebări, într-un mod ironic.

„Voiam să vă povestesc o întâmplare funny care m-a marcat și enervat de asemenea. (…) Nu am putut să o iau pe Adela eu cu mașina și i-am sunat personal un taxi. (…) Adela nu răspundea, probabil că vorbea la telefon. L-am sunat pe șofer și după e l-am întrebat îmi spune; ‘Normal că am ajuns. Da, doamna este în mașină, altceva? Ce mai vrei?’. Doamne, deci de ce așa? Am rămas surprins, vă jur. (…)”, le-a povestit Radu Vâlcan urmăritorilor din mediul online.

Vizibil deranjați de modul de a se comporta al șoferului de Taxi, nici Adela Popescu și nici Radu Vâlcan, nu au comentat acest aspect. Nici nu au jignit în vreun fel. Cei doi au vrut doar să tragă un semnal de alarmă, tocmai pentru că nu este normal un astfel de dialog cu clienții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: