Redactia.ro
Home » Știri » Întâmplarea șocantă prin care a trecut o tânără: Și-a comandat mai multe rochii, dar a primit ceva ce i-a stârnit repulsia

Întâmplarea șocantă prin care a trecut o tânără: Și-a comandat mai multe rochii, dar a primit ceva ce i-a stârnit repulsia

O poveste uluitoare a venit la lumină în urma unei experiențe neplăcute trăite de Anna Elliott, o tânără din Tennessee. Ce a început ca o simplă comandă online de la popularul retailer Shein s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Tânăra a descoperit ceva total neașteptat printre articolele comandate. Detaliile șocante ale acestui incident au fost expuse de Anna însăși printr-un clip video postat pe platforma de socializare TikTok, devenind rapid viral și atrăgând atenția mass-mediei și a publicului online.

Fiola misterioasă stârnește controverse

În clipul ce a cucerit internetul, Anna Elliot își împărtășește șocul și surpriza de a descoperi o fiolă de sânge uman în coletul pe care l-a primit de la Shein, alături de o cutie de fasole mexicană. În urma acestei descoperiri șocante, Anna a contactat imediat laboratorul de analize pentru a raporta situația. Ulterior, Anna a făcut cunoscută și reacția surprinzătoare a reprezentanților companiei de testare.

„Tocmai am primit un pachet de la Shein care conținea o fiolă de sânge uman de la o companie de testare. Nu avea nume, nici cabinet, nici dată. Doamna de la compania de testare a spus că încearcă să descopere ce s-a întâmplat. Ea a spus că a fost complet greșit și că nici măcar nu trimit sânge către oameni. Ei doar transportă sânge înainte și înapoi între medici.”, a povestit tânăra din Tennessee, conform sursei menționate.

Această întâmplare bizară a fost catalogată ca un „pericol biologic major” de către Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), subliniind gravitatea situației și necesitatea unei investigații amănunțite. În contextul acestor evenimente, reprezentanții companiei Shein au intervenit pentru a clarifica situația. Un purtător de cuvânt al Shein a declarat pentru publicația internațională The Post că au demarat imediat o investigație în momentul în care au fost informați despre incident.

@anna_200.1 Just ordered dresses from SHEIN and the package came with an unidentified human blood sample #foryoupage #fyp #shein #sheinhorrorstories #cdc #biohazard ♬ original sound – Anna Marie

Siguranța clienților, periclitată

Cu toate acestea, rămân numeroase întrebări fără răspuns și preocupări în rândul consumatorilor cu privire la siguranța și integritatea produselor achiziționate online. Incidentul cu sângele în coletul de la Shein a stârnit o dezbatere intensă în mediul online cu privire la practicile de transport și controlul calității din industria comerțului electronic.

„Când am fost anunțați că un client a primit un pachet care a fost manipulat, am lansat imediat o investigație. Acest lucru a indicat că atunci când pachetul a finalizat procesul nostru de control al calității și a părăsit instalația noastră, conținea doar articolele SHEIN comandate. Vom continua să sprijinim în mod activ clientul în continuarea investigației sale cu privire la ceea ce s-a întâmplat odată ce pachetul ei a părăsit o unitate SHEIN.”, a fost mesajul de liniștire transmis de un reprezentat SHEIN.

În final, acest caz tragic subliniază importanța transparenței și a standardelor ridicate de siguranță în lanțurile de aprovizionare și transport. Consumatorii sunt îndemnați să fie vigilenți și să raporteze orice incidente neobișnuite sau îngrijorătoare în legătură cu produsele primite, astfel încât astfel de situații să poată fi investigate și soluționate corespunzător.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: