Redactia.ro
Home » Monden » Întâmplări inedite din viața Margheritei de la Clejani. Cum a reacționat tatăl ei la schimbările fizice evidente pe care aceasta și le-a făcut de-a lungul timpului

Întâmplări inedite din viața Margheritei de la Clejani. Cum a reacționat tatăl ei la schimbările fizice evidente pe care aceasta și le-a făcut de-a lungul timpului

GALERIE FOTO (2) Scandal Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani a provocat sâmbătă dimineață un accident rutier, după ce ar fi consumat droguri. Deși autoritățile au declarat că în corpul vedetei s-au găsit urme de substanțe interzise, familia acesteia nu recunoaște acest lucru.

În ciuda faptului că Ionița de la Clejani a susținut-o pe Margherita în această situație, puțină lume știe că în trecut acesta nu a fost de acord cu deciziile luate de fiica sa.

Amănunte inedite despre viața Margheritei de la Clejani

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani este în atenția presei după ce sâmbătă dimineața a provocat un accident rutier, fiind sub influența unor substanțe interzise.

Chiar dacă Viorica de la Clejani a înfruntat jurnaliștii în felul ei, părinții Margheritei și-au susținut fiica în această situație.

Ioniță de la Clejani a mers cu fiica sa la audieri, pentru a fi alături de ea în aceste momente dificile.

Însă, în trecut acesta nu a fost de acord cu deciziile fiicei sale de a apela la intervențiile chirurgicale. După ce Margherita și-a pus silicoane și și-a injectat acid hialuronic în buze, Ioniță de la Clejani nu a fost de acord cu transformările făcute de aceasta.

La momentul respectiv, artistul declara că ar fi fost mai indicat ca Margherita să își cumpere câteva cărți pentru a le citi, în loc să-și schimbe fizicul.

În loc să-ți pui silicoane, mai bine îți pui niște creier”, preciza Ioniță de la Clejani în urmă cu ceva timp.

Reacția Vioricăi de la Clejani după ce fiica sa a provocat un accident rutier

După ce presa a relatat ce s-a întâmplat în momentul producerii accidentului de către Margherita de la Clejani, mama sa, Viorica de la Clejani a răbufnit în fața jurnaliștilor care erau în fața casei sale.

Vedeta a aruncat cu o sticlă de lapte în reporteri și i-a udat cu un furtun de apă.

La scurt timp după acest incident, Viorica de la Clejani a postat un mesaj pe rețelele de socializare unde sublinia faptul că ea își va proteja și apăra copiii, lucru pe care l-ar face orice mamă.

„Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii…Înseamnă că dacă erați voi în situația mea le-ați fi dat cu toporul în cap…

Eu imi apăr copiii indiferent de situație! Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine. Suntem oameni ca și voi. A fost un accident care i se putea întâmpla oricui. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și o să îi iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă! Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet” , a scris Viorica într-o postare pe Instagram.

Mesaj Viorica de la Clejani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: