Redactia.ro
Home » Știri » Întârziere surpriză pentru echipa națională a României: Avionul cu care trebuia să se întoarcă jucătorii din Germania s-a stricat. Guvernul a trimis altă aeronavă

Întârziere surpriză pentru echipa națională a României: Avionul cu care trebuia să se întoarcă jucătorii din Germania s-a stricat. Guvernul a trimis altă aeronavă

Echipa națională a României a întâmpinat o problemă neașteptată la întoarcerea din Germania, după eliminarea din optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal. Avionul privat care trebuia să-i transporte înapoi la București s-a defectat, forțând amânarea zborului și declanșând o serie de măsuri de urgență pentru a aduce jucătorii în țară.

Avionul cu care trebuia să se întoarcă jucătorii din Germania s-a stricat

În ciuda eforturilor depuse pentru a remedia situația, aeronava privată nu a putut fi reparată la timp. Ministrul Transporturilor a declarat că s-au făcut toate eforturile pentru a găsi o soluție rapidă: „Încerc să găsesc o soluție,” a spus acesta pentru antena3.ro. În final, guvernul a intervenit și a trimis o altă aeronavă, operată de Tarom, pentru a aduce echipa în siguranță acasă.

„Din păcate, sosirea în țară s-a amânat. Aeronava care trebuia să aducă echipa națională în țară are probleme tehnice. În ciuda tuturor eforturilor făcute, nu s-a reușit găsirea unui alt avion disponibil pentru același orar de zbor. Astfel, tricolorii vor decola din Frankfurt la 21:30, ora locală, și vor ateriza la București la ora 00:45. Sosirea la Mogoșoaia este estimată la ora 01:15”, au transmis autoritățile române.

Guvernul a trimis altă aeronavă

Conform autorităților române, avionul Tarom va decola din Frankfurt la ora 21:30, ora locală, și va ateriza la București la ora 00:45. Sosirea echipei naționale la Centrul de Pregătire de la Mogoșoaia este estimată la ora 01:15. Această întârziere a dat peste cap planurile inițiale, care prevedeau aterizarea pe Aeroportul Otopeni la ora 22:30, unde jucătorii și staff-ul tehnic ar fi fost întâmpinați de premierul Marcel Ciolacu la salonul oficial.

Deși întârzierea a fost neplăcută, echipa națională a României a rămas optimistă și recunoscătoare. După meciul din optimile de finală împotriva Olandei, pierdut cu 3-0, jucătorii și staff-ul tehnic au lăsat în vestiar o scrisoare de mulțumire adresată organizatorilor.

„A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european,” au scris aceștia.

Gică Hagi, primele declarații după înfrângerea României la EURO 2024

Hagi a subliniat importanța creșterii și evoluției continue în mesajul său!

„În primul rând, să-i felicităm pentru tot parcursul. Au intrat în istorie, au făcut lucruri foarte bune. Am avut oportunitățile noastre cât de cât, dar s-a văzut că Olanda e o echipă pregătită foarte bine. Poate că uneori atât poți și trebuie să te uiți înainte și să vezi ce poți face ca să devii mai bun, să ai performanțe tot mai mari. Acum rămâne să lucreze în continuare să lucreze și mai bine”, a spus Gheorghe Hagi.

„Felicitări tuturor, jucătorilor, suporterilor, toată lumea merită. Începe un proces de creștere, trebuie să evoluăm, să creștem mult mai mult. E greu să tragi concluzii, important e că au făcut foarte bine, trebuie să avem mult curaj și personalitate. Cred că a progresa trebuie să fie un cuvânt important pentru noi în România. Trebuie să ajungem mai sus, să ne dorim mai mult, de ce să nu sperăm”, a adăugat Hagi.

Mândru de echipa României. De toți”.

„Generația de Suflet”, prima reacție după ce Olanda i-a scos din Campionatul European de Fotbal UEFA

„Suntem supăraţi, trebuie să muncim şi mai mult pentru a ne putea bate cu o echipă precum Olanda. A fost greu acest meci, dar cred că ieşim cu capul sus, chiar şi după acest meci. Au fost extraordinari fanii, le mulţumim din tot sufletul pentru că am simţit sprijinul lor şi pe stadion, şi în afara stadionului, şi în România.

Eram încrezători că putem trece mai departe, dar Olanda a fost echipa mai puternică astăzi şi a reuşit să câştige”, a spus Răzvan Marin, la PRO Arena.

„E o seară tristă pentru noi. Le mulţumim fanilor pentru că au fost excepţionali pe toată durata turneului. Ne bucurăm că am reuşit să ieşim din grupă de pe primul loc. Am încercat şi astăzi să trecem mai departe. Am jucat bine primele 20 de minute, dar a venit acel gol la prima lor oportunitate şi asta ne-a destabilizat.

Am încercat să revenim, dar ei au jucători de mare calitate şi a venit şi al doilea gol pentru că noi ne-am deschis. Suntem dezamăgiţi, dar în acelaşi timp mă încearcă multe sentimente. Mi-am dorit multe de la această partidă. Acesta este nivelul. Trebuie să progresăm, să învăţăm de la acest EURO şi să nu mai ajungem aici doar din 8 în 8 ani.

Le mulţumesc oamenilor, voi aţi fost motivul pentru care am intrat de fiecare dată pe teren”, a spus Andrei Burcă după România – Olanda, pentru PRO TV, potrivit orangesport.ro. 

 

Sursa foto: Antena3 CNN

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: