Redactia.ro
Home » Știri » Intervenție neobișnuită a pompierilor din Piatra Neamț. O bătrână blocată pe acoperișul unui balcon i-a interzis militarului să intre în casa ei

Intervenție neobișnuită a pompierilor din Piatra Neamț. O bătrână blocată pe acoperișul unui balcon i-a interzis militarului să intre în casa ei

GALERIE FOTO (2) Intervenție neobișnuită a pompierilor din Piatra Neamț.

Intervenție neobișnuită a pompierilor din Piatra Neamț. Chemați să salveze o bătrânică blocată pe acoperișul unui balcon, pompierii au încercat să o salveze urcând în casă pe geam, dar femeia nu a fost de acord. Ce i-a spus bătrâna pompierului care voia să o salveze?

Intervenție neobișnuită a pompierilor din Piatra Neamț. O bătrână blocată pe acoperișul unui balcon i-a interzis militarului să intre în casa ei

Intervenție neobișnuită a pompierilor din Piatra Neamț. Caz nemaiîntâlnit în Piatra Neamț. O bătrână blocată pe acoperișul unui balcon a chemat pompierii pentru a o scoate de acolo.  Cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit, miercuri dimineață, pentru a o salva pe femeie în vârstâ de 71 de ani. Aceasta spăla geamurile de la o cameră, iar la un moment dat a căzut pe acoperișul balconului de la etajul inferior, nemaiputând să intre în locuință.

Pompierii au ajuns la fața locului, iar cu ajutorul unei scări culisabile, aceștia au scos-o pe femeie. Spre surprinderea pompierilor, bătrâna a refuzat să-i de-a drumul celui care voia să o salveze în locuință, spunând să nu mai coboare scara până la pământ, ci pe ușa apartamentului. Femeia a refuzat acest lucru pentru că doar ce făcuse curat în casă și nu voia ca pompierul să-i murdărească locuința. Așadar, pompierul a fost nevoit să folosească tot scara pentru a cobori. „Ajunşi la locul indicat, pompierii au constatat că o femeie de aproximativ 71 de ani se afla pe acoperişul unui balcon. Pompierii, cu ajutorul unei scări culisabile, au urcat pe acoperişul balconului şi au ajutat femeia să pătrundă în apartamentul său. Aceasta a refuzat asistenţa medicală oferită de echipajul medical aflat la locul solicitării“, a comunicat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Petrodava Neamţ.

A batrana a ramas blocata pe acoperisul balconului

A rămas blocată pe balcon, după ce fiul ei de 2 ani a închis ușa

Anul trecut, o mămică din Focșani avea să treacă prin toate stările posibile după ce a fost închisă pe balcon de fiul ei de 2 ani. Copilul a blocat ușa balconului, în timp ce mama sa își vedea de treabă acolo. Tatăl se afla în fața balconului, iar în momentul în care și-a dat seama că a fost închisă pe balcon, femeia și-a alertat soțul să vină să o scoată.

Ei bine, panica a crescut și mai mult în momentul în care bărbatul a realizat că nu poate intra în casă pentru că lăsase cheia în ușă. Pentru că nu aveau altă soluție, părinții au sunat la 112, iar la scurt timp au ajuns pompierii. La finalul misiunii, părinții și-au găsit copilul în timp ce se uita liniștit la televizor. „La indicațiile părinților, cu ajutorul autoscării, pompierii au reușit să intre în apartament printr-o ușă deschisă de la un alt balcon. Spre fericirea tuturor, copilul stătea liniștit și se uita la televizor”, spun pompierii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: