Redactia.ro
Home » Știri » Gestul emoționant al unui băiețel pentru pompierii români trimiși în Grecia: ”Nu ne așteptam la o așa mare recunoștință”

Gestul emoționant al unui băiețel pentru pompierii români trimiși în Grecia: ”Nu ne așteptam la o așa mare recunoștință”

Peste 100 de pompieri români se luptă în continuare cu incendiile de vegetație devastatoare din Grecia. Cu toții sunt foarte apreciați de locuitorii statului elen, care nu doar că le mulțumesc tuturor salvatorilor din România, dar îi și răsplătesc pentru fapta lor! Un băiețel i-a emoționat, de curând, pe pompierii români aflați în misiune.

Gestul emoționant al unui băiețel pentru pompierii români trimiși în Grecia: ”Nu ne așteptam la o așa mare recunoștință”

România are cei mai mulți pompieri trimiși în Grecia, dintre toate țările care au sărit în ajutor pentru a opri incendiile de vegetație. Este a șasea zi de luptă cu flăcările imense din statul elen, iar un băiețel i-a impresionat pe pompierii români. Tânărul le-a adus acestora, în semn de recunoștință, plăcinte și porumb fiert.

Pompierii români, emoţionaţi de gestul unui copil grec, al cărui sat ardea. „Am mers în Grecia să ajutăm, însă am primit mult mai mult!”

”A venit cu plăcinte și porumb fiert, drept mulțumire pentru că îi protejau satul”, au transmis pompierii.

De asemenea, și restul localnicilor din Metochi și Kalyvia, acolo unde ard terenuri întregi, își arată recunoștința față de pompierii români. Le salută zâmbitori, le spun ”Mulțumesc!” și le aduc apă rece, iar toate acestea îi motivează foarte mult pe salvatorii români.

”Ne-au mișcat gesturile localnicilor… Am mers în Grecia să ajutăm, însă am primit mult mai mult! Nu ne așteptam la așa o mare recunoștință. Ne bucură sufletul să vedem cum ne privesc, cum ne dau „Bună ziua” și ne zic „Mulțumesc!”. Toți cei care ne-au ieșit în cale s-au oferit să ne sprijine, ne-au adus tot timpul apă rece, care valorează foarte mult după câteva ore de stat în preajma flăcărilor”, au mai spus pompierii români.

Pompierii români: ”Mulțumim, Grecia!”

Deși se simt epuizați, pompierii români se încarcă cu emoția pe care le-o transmis localnicii satelor unde ei se luptă cu icendiile.

”În aceste ultime zile a fost depus un efort considerabil din partea pompierilor pentru limitarea propagării incendiilor, însă au avut parte și de momente cu o mare încărcătură emoțională, care le-a dat putere și i-a făcut să treacă peste clipele de epuizare. Mulțumim, Grecia!”, au spus pompierii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: