Redactia.ro
Home » Monden » Amalia Enache, detalii despre tatăl fiicei ei, Alma: „Are un alt stil de viață decât al nostru”

Amalia Enache, detalii despre tatăl fiicei ei, Alma: „Are un alt stil de viață decât al nostru”

GALERIE FOTO (3)

Amalia Enache este o bine cunoscută prezentatoare de știri, aceasta se implică în multe campanii. La frumoasa vărstă de 44 de ani este și mamă cu normă întreagă.

Detalii din viața personală

La lansarea numărului de primăvară a revistei AList, al colegei de platou, Andreea Esca, revista „Click!” a avut prilejul să ia un interviu din partea Amaliei Enache, unde prezentatoarea a povestit detalii din viața personală și de familie

„• Reporter: Amalia, ești femeia fantastică, nu stiu cum faci dar te văd la film cu Alma, iar, după ce ajung acasă, te văd la Știri. Cum reușești?
Amalia Enace: Păi, n-am încotro. Trebuie să am și eu viața mea. Sunt foarte interesată de toate aceste evenimente culturale ale orașului. Am zis, întotdeauna, despre mine, că sunt foarte citadină, urbană. E o curiozitate naturală, și, apoi, seara, e normal să mă vezi la Știri, că acolo lucrez.

• Cu ce te deplasezi așa repede? De la film, mergi acasă, o duci pe cea mică…
Am o putere supersonică, dar nu vreau să spun tuturor. Glumesc. E o putere asta, pe care o avem toți oamenii vremurilor noastre, să fim peste tot, că nu avem încotro altfel. Nu am descoperit vreo rețetă-minune, cumva, să fentez traficul din București. Tot cu traficul din București ajung dintr-o parte în alta, dar, știi cum e, totul e de ce vrei să faci. Dacă preferi o viață mai liniștită, în care să fii mai casnic, poți să ai asta, dar dacă ești așa, cu personalitatea mea, trebuie să ajungi peste tot, n-ai încotro, viața e scurtă.”

Amalia Enache merge peste tot cu fetița ei

Sursa foto:evz.ro
Sursa foto:evz.ro

Amalia Enache vorbește despre relația bine închegată cu fiica ei, povestind cum o ia pe micuță la toate evenimentele la care participă, deoarece nu vrea să o lase acasă singurică. Totodată punctează că nu a angajat o bonă, fetița fiind doar în grija familiei.

„• Cât petreci cu fetița ta, Alma, pe zi?
Cât de mult pot eu. Pentru că eu lucrez seara și, de la ora 20, nu sunt cu ea, la culcare, în timpul săptămânii. Doar în week-end. Când era mai micuță, a mers la grădiniță, până la prânz, câteva ore, și, atunci, eu sunt cea care a culcat-o, întotdeauna, somnul de prânz și am stat cu ea până la momentul de plecat, seara, la serviciu. De asta, când sunt la majoritatea evenimentelor, sunt împreună cu fetița, pentru că nu vreau să o las acasă. Vreau să trăim împreună aceste momente.

• Dar ei îi place?
Îi place foarte mult. Spune-mi un copil care nu vrea să fie cu mami peste tot! Dacă ne uităm în urmă, toți am trăit așa. Ne-am dus la serviciu cu părinții noștri și asta ni se părea absolut fabulos. Au fost doi ani foarte complicați, cu această pandemie, de exemplu, nu am putut să o iau niciodată de acasă, la serviciu, că au fost niște reguli de protecție stricte. Dar, acum e mai mare, nu o mai culc la prânz, stă un pic mai mult la grădiniță. Întotdeauna, am foarte mare grijă ca ea să fie prioritatea.

• Ce îi place să facă când e cu tine?
Să se joace. Mă joc cu ea foarte mult. E un copil cu multă imaginație, care creează. E un regizor. E regizorul și scenaristul casei. Ne dă roluri, face persoanaje și suntem, rând pe rând, toate personajele pe care și le imaginează ea.

• Ai pe cineva care te ajută cu fetița?
Da, dar nu am o bonă. E bunica, e tatăl ei, atât. Suntem în familie.”

Amalia Enache: ”Tatăl Almei e în România, cu noi”

Întrebată de tatăl micuței, Amalia Enache nu a dorit să dea detalii, sugerând că anonimatul e cea mai bună cale de a avea intimitate, mai ales că el are un alt stil de viață. Aceasta a mai povestit în ce vacanță va pleca împreună cu soțul și prietenii, în viitorul apropiat.

„• Cine este tatăl ei?
E tatăl ei. Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate. Are un alt stil de viață decât al nostru. Este de mai bine de doi ani, aici, în România. E aici, cu noi.

• Ai planuri pentru vacanță?
Nu sunt genul care să își facă planurile din timp. O să mergem, sper, un pic mai departe decât am reușit în ultimii doi ani, când pandemia ne-a ținut aici, cu restricțiile și incertitudinile. Sper că va fi o vară mai normală, în care vom putea să ne facem planuri. Uite, de Paște, plec în Ibiza.

• Singură?
Nu plec niciodată singură. Nu am fost în nicio vacanță singură. „Plec” înseamnă plecăm.

• Ai o gașcă de prieteni?
Da. Sunt foarte sociabilă. Nu doar sociabilă, ci prețuiesc foarte mult prieteniile. Am prieteni foarte vechi, și foarte buni, și foarte aproape de mine. Am tribul meu, de fapt.”

Ce crede Amalia Enache despre emisiunile tip ”Survivor”

Prezentatoarea de știri a primit și o întrebare palpitantă, la care a avut un răspuns pe măsură:

„• Apropo de trib, te-ai duce într-un trib la fel ca „Războinicii”?
Am fost într-un trib, dar în calitate de reporter, atunci când am filmat în Kenya, la Maasai. În rest, nu sunt potrivită pentru genul acesta de show. Prefer să-l urmăresc. E mult mai comod și mai plăcut pentru mine să fiu înaintea Știrilor, și să stau să mă uit la „Supraviețuitorii”. E ca la fotbal, nu cu toții putem să jucăm în Campionat, unii dintre noi suntem spectatori. Eu sunt spectator.”

În finalul interviului acordat, au urmat curioțități legate de trăsăturile de caracter și suflet ale Amaliei:

„• Cum ești când ești îndrăgostită?
N-aș putea să mă descriu. Eu sunt la fel și când nu sunt îndrăgostită, adică un om bun, un om care dăruiește foarte mult. Și, ca noi toți, când sunt îndrăgostită, sunt un pic mai „cu capul în nori”, un pic mai „totul e în culori roz”. Ai mai multă încredere în viață, în viitor, în tot, atunci când iubești.

• Este Amalia Enache femeia perfectă?
Nu. Nu cred că există femeia perfectă. Poate doar în ochii celui care te iubește. Poate în ochii cuiva, să fiu. Nu mi-am pus niciodată problema așa, cumva, nu asta mi-am propus să fiu, femeia perfectă.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: