Redactia.ro
Home » Monden » Interviu plin de emoție. Florin Piersic a dezvăluit ce l-ar întreba pe Dumnezeu dacă l-ar întâlni

Interviu plin de emoție. Florin Piersic a dezvăluit ce l-ar întreba pe Dumnezeu dacă l-ar întâlni

Florin Piersic

Florin Piersic, un nume marcant în teatrul și cinematografia românească, și-a împărtășit una dintre cele mai dureroase experiențe din viața sa: pierderea surorii sale Lucica. Moartea ei tragică i-a lăsat o cicatrice profundă, care încă îi marchează existența.

Evenimentul tragic

Cu mulți ani în urmă, Lucica avea doar 15 ani când s-a înecat în râul Prut încercând să-și salveze o colegă. Acest eveniment devastator l-a afectat profund pe Florin Piersic, care își amintește cât de dureroasă a fost acea perioadă pentru el și familia sa. Lucica și-a pierdut viața cu doar trei zile înainte de a împlini 15 ani.

Florin Piersic a mărturisit că această pierdere și-a lăsat amprenta asupra vieții sale, descriind-o drept cea mai mare durere pentru părinții săi și pentru el însuși. El își amintește cât de mult o iubeau pe Lucica și cât de greu a fost să continue fără ea. „Cea mai mare durere a părinților mei și a mea, cu timpul, a fost pierderea Lucicăi, care era sufletul lor”, a spus el, subliniind impactul de durată al acestei drame în viața lui.

Ce ar vrea Florin Piersic să-L întrebe pe Dumnezeu

Florin Piersic a împărtășit durerea profundă pe care el și părinții săi au simțit-o după pierderea Lucicăi, sora sa, care era sufletul familiei. A mărturisit că această pierdere a fost cea mai mare durere pentru părinții săi și pentru el însuși, exprimând dorința de a-l întreba pe Dumnezeu dacă Lucica s-a reunit cu părinții lor în Rai.

Dacă aș fi între patru ochi cu Dumnezeu, L-aș întreba un singur lucru. Lucica, sora mea, care la trei zile înainte de a împlini 15 ani s-a înecat în Prut, dorind să salveze pe colega ei de bancă care striga «Ajutor, ajutor!». Toți au fugit de acolo, doar sora mea a rămas. Îmbrăcată, a sărit după ea. Pe acolo trecând un om, îi știu numele, a sărit în apă, prima pe care a pus mâna a fost Doina Puha, fata generalului Puha, colega de bancă a surorii mele…

Când a sărit a doua oară, după sora mea, n-a mai găsit-o… La 4 kilometri, niște pescari au găsit-o plutind. Dragii mei, trebuie să vă spun neapărat! Cea mai mare durere a părinților mei și a mea, cu timpul, a fost pierderea Lucicăi, care era sufletul lor. Aș vrea să-L întreb pe Dumnezeu: Lucica noastră s-a întâlnit cu părinții mei acolo, în Rai?”, a mărturisit marele actor.

Spitalizarea și transferul medical

Recent, Florin Piersic a fost transportat de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca la Institutul Matei Balș din București cu un avion SMURD. Transferul a fost organizat pentru a-i oferi actorului acces la tratament specializat în capitală, sub îngrijirea unui medic familiar cu istoricul său medical.

Această decizie a fost luată de către Piersic și familia sa, având în vedere importanța continuării tratamentului într-un mediu medical optim. În ultimele luni, Florin Piersic a fost diagnosticat cu o infecție la genunchi, care s-a extins și a ajuns până la nivelul stimulatorului cardiac. Deși starea sa este stabilă în prezent, actorul rămâne sub supravegherea atentă a medicilor, urmând un tratament antibiotic specific. Această atenție sporită reflectă necesitatea unui control medical

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: