Redactia.ro
Home » Știri » Invitații pe care George Simion i-a vrut neapărat la nunta lui. „Nu puteau fix ei să lipsească…”

Invitații pe care George Simion i-a vrut neapărat la nunta lui. „Nu puteau fix ei să lipsească…”

Invitații pe care George Simion i-a vrut neapărat la nunta lui. „Nu puteau fix ei să lipsească...”

Cu puțin înainte de nuntă, George Simion a făcut un anunț surprinzător pe Facebook. El a postat un filmuleț în care ajunge la o familie din Filiași, pentru că și-a dorit neapărat să îi aibă ca invitați. Iată despre cine e vorba și care e povestea din spatele lor.

Invitații pe care George Simion i-a vrut neapărat la nunta lui: „Nu puteau fix ei să lipsească…”

George Simion, liderul AUR, vede de câțiva copii din Filiași. El susține că le-a promis că va avea grijă de ei și drept urmare i-a invitat și la nunta lui.

„Am ajuns la o oră târzie la ei, la copiii mei de care am promis să am grijă, în Filiași, dar nu puteau fix ei să lipsească de la nuntă”, a scris el pe Facebook, când a publicat și un filmuleț. Ulterior, liderul AUR a lăsat un comentariu la aceeași postare și a detaliat cum i-a cunoscut pe cei mici: „Eu i-am cunoscut pe acești copii dintr-un video făcut de Povestea Mea – Cristian Dumitrașcu care ajută foarte mulți copii necăjiți. Vă Invit să le dați un like și sa ii sprijiniți!”.

Mai mult decât atât, George Simion o să-i ducă pe cei mici după nuntă la mare și i-a invitat pe toți cei interesați de cazul lor să doneze la numărul de telefon pe care l-a lăsat într-un comentariu.

„Am primit acordul domnului Nicu să ducem băieții la mare înainte de începerea școlii. Copiii au rezultate foarte bune și îi voi susține în continuare, iar pentru cei care vreți să-i ajutați cu donații aveți numărul de telefon în comentarii. (Miri Nicolae este tatăl copiilor, telefon: 0791312941. Ei locuiesc în satul Racovița din comuna Braloștița, strada Prunișorul nr.59a – este textul scris de George Simion în comentariu, n.r.).
Într-o altă postare de pe Facebook făcută de George Simion, apar și copiii de care are grijă George Simion. Sunt îmbrăcați în ii tradiționale, se țin unul pe altul aproape și zâmbesc.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: