Redactia.ro
Home » Știri » Ioan Crișan, afaceristul din Arad, care a murit în urma exploziei mașinii sale, era plin de datorii. Avea mai multe dosare de executare silită

Ioan Crișan, afaceristul din Arad, care a murit în urma exploziei mașinii sale, era plin de datorii. Avea mai multe dosare de executare silită

Noi detalii ies la iveală în cazul afaceristului din Arad, Ioan Crișan, care a murit după ce mașina i-a explodat, într-o parcare a unui supermarket. Anchetatorii au aflat că bărbatul era îngropat de datorii și avea mai multe dosare de executare silită.

Ioan Crișan, afaceristul din Arad, care a murit în urma exploziei mașinii sale, era plin de datorii

Dosarele de executare silită sunt pe numele firmei sale de somn african, printre puținele din Europa de Est și se pare că Ioan Crișan nu le mai făcea față.

Ioan Crișan nu și-a mai plătit de ceva timp arenda pentru terenurile unde avea amplasate bazinele piscicole ale firmei sale. Totodată, Ioan Crișan nu a mai achitat ratele băncilor de unde a luat bani înprumut pentru afacerea sa și nici datoriile altor indivizi de unde a luat bani tot împrumut. Pe lângă acestea, o firmă de transport a dat în judecată o companie de asigurări și inclusiv firma piscicolă ale lui Ioan Crișan. Ioan Crișan își dorea să-și extindă afacerea, de aceea a decurs la toate aceste împrumuturi.

Ioan Crișan, posibilă victimă a unui asasinat

Între timp, în privința exploziei mașinii sale, încă se mai fac cercetări. Autoritățile cred că avem de a face cu un asasinat, deoarece au găsi urme de explozibil în mașină și există posibilitatea ca cineva să-i fi amplasat o bombă sub scaun. Există și varianta ca el să fi avut un astfel de dispozitiv pirotehnic și care a explodat atunci când el a pornit mașina.

Tragedia a avut loc sâmbătă dimineață, în fața unui supermarket din Arad. Au fost afectate de explozie și alte mașini de lângă autoturismul afaceristului. Din fericire, nu s-au înregistrat alte victime, potrivit stirileprotv.ro.

″În momentul sosiri echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent şi generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute. După stingerea incendiului, a fost găsită în interiorul maşinii o victimă decedată, care nu a putut fi identificată din cauza deteriorării cadavrului în urma incendiului. Am fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat, iar în interior se afla un bărbat decedat. În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat, sâmbătă dimineață, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: