Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Ioan Crişan, bărbatul decedat din Arad, după ce i-a explodat mașina într-o parcare

Cine este Ioan Crişan, bărbatul decedat din Arad, după ce i-a explodat mașina într-o parcare

GALERIE FOTO (2)

Explozia mașinii de sâmbătă dimineață, în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, stârnește controverse. Mai ales că în momentul tragic în autoturism se afla o persoană, Ioan Crișan, un cunoscut om de afaceri din zonă. Așadar, acesta a murit de viu, iar oamenii legii cred că la mijloc este vorba despre un asasinat. 

Cine este Ioan Crişan, bărbatul decedat din Arad, căruia i-a explodat mașina într-o parcare

Ioan Crișan este persoana care a ars de vie, sâmbătă dimineața, în urma unei explozii a propriei mașini, parcată în fața unui supermarket din județul Arad. Ioan Crișan a fost un prosper afacerist la nivel local, potrivit unor surse judiciare ale Agerpres.

Ioan Crișan voia să părăsească parcarea atunci când s-a produs explozia autovehiculului. El era proprietarul uneia dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est. Ferma era amenajată în locul unei foste fabrici de cânepă, situată la câţiva kilometri de Arad. Pe lângă somnul african, Ioan Crișan și-a înmulțit afacerea și cu câțiva crocodilil, pentru că avea de gând ca pe viitor să producă carne de crocodil, la mare căutare în restaurantele din țările vestice. Tot aici export și somn african. Ferma, cu tone de pește, are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri.

Suflul a spart mai multe ferestre ale blocului la parterului căruia se află supermarketul. Sunt audiate mai multe persoane din împrejurime și, din fericire, nimeni nu a fost rănit. O echipă de anchetatori de la Bucureşti se află în aceste momente spre Arad, cu un elicopter, pentru a prelua cercetările în acest caz.

″În momentul sosiri echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent şi generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute. După stingerea incendiului, a fost găsită în interiorul maşinii o victimă decedată, care nu a putut fi identificată din cauza deteriorării cadavrului în urma incendiului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca.

Continuă cercetările în acest caz suspect de asasinat

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean a anunţat ulterior că maşina a fost incendiată, iar victima este un bărbat de 66 de ani, din Arad, care locuia în zonă.

“Am fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat, iar în interior se afla un bărbat decedat. În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: