Redactia.ro
Home » Sport » Ioan Hora nu a putut să tacă. “Niciun antrenor nu face ce vrea la FCSB”

Ioan Hora nu a putut să tacă. “Niciun antrenor nu face ce vrea la FCSB”

Ioan Hora nu a putut să tacă

Ioan Hora nu a putut să tacă. A făcut dezvăluiri despre fosta sa echipă, FCSB. Atacantul s-a transferat în această iarnă la Gaz Metan Mediaș.

Ioan Hora a fost luat la întrebări în cadrul unei conferințe de presă. Jucătorul a dat de înțeles că antrenorul celor de la FCSB, Bogdan Vintilă nu are mână liberă când vine vorba despre echipă. Nu este pentru prima dată când se spune că patronul Gigi Becali este cel care dă toate indicațiile când se stabilește echipa pentru un meci.

”Asta cu conduce el (Bogdan Vintilă) echipa… O conduce el… Niciun antrenor nu va putea face ce vrea la FCSB. Cu siguranță, orice jucător era afectat. Păi tragi o săptămână, două, trei, dar apoi te lași pe o ureche. Orice ai face, nu e ce trebuie”, a declarat atacantul într-o conferință de presă.

Hora s-a despărțit de FCSB în iarnă

Atacantul a semnat un contract pe 6 luni, cu drept de prelungire pentru încă un an cu echipa antrenată de Edi Iordănescu. Hora a primit 25.000 de euro, primă de instalare și va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună. Va mai încasa și un bonus de 1000 de euro, pentru fiecare gol marcat la noua sa echipă. În acest sezon, Hora a înscris doar un gol în 11 meciuri pentru FCSB. Ioan Hora şi-a început cariera la UTA Arad. Apoi a evoluat la Gloria Bistriţa, CFR Cluj, ASA Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, Konyaspor, Akhisarspor şi Elazigspor. A făcut parte și din naționalele de tineret și seniori ale României. 500.000 de euro este cota sa de piață, potrivit transfermarkt.com.

Citește și: Dan Nistor s-a integrat perfect la Craiova! A învăţat şi imnul!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: