Redactia.ro
Home » Sport » Dan Nistor s-a integrat perfect la Craiova! A învăţat şi imnul!

Dan Nistor s-a integrat perfect la Craiova! A învăţat şi imnul!

Dan Nistor s-a integrat perfect la Craiova!

Dan Nistor s-a integrat perfect la Craiova! Fostul căpitan al lui Dinamo s-a distrat alături de colegii săi şi a cântat imnul Craiovei.

Oltenii au şi momente de relaxare în cantonamentul din Antalya. Sâmbătă seara, la masă atmosfera a fost foarte destinsă, iar jucătorii s-au distrat de minune. La un moment dat, toţi fotbaliştii s-au ridicat în picioare şi au cântat imul Craiovei. Tonul a fost dat chiar de fostul căpitan al lui Dinamo, Dan Nistor. Acesta a stat lângă Sorin Cârţu şi a cântat cum a putut el mai bine „Cântec pentru Oltenia”, compus de Adrian Păunescu în 1983.

Oltenii au pierdut cu Pogon Szczecin

Craiova a fost învinsă, scor 1-3, sâmbătă seara de formaţia poloneză Pogon Szczecin. Singurul gol al românilor a fost dat de Alexandru Cicâldau, în minutul 37, în timp ce pentru formaţia aflată pe locul al treilea în Polonia au marcat Srdjan Spiridonovic, în minutul 14, Soufian Benyamina, în minutul 31 şi Michalis Manias, în minutul 71. Următorul meci amical al echipei din Bănie va avea loc pe 23 ianuarie, contra altei echipe poloneze, Zaglebie Lubin.

Dan Nistor s-a transferat în această iarnă la Craiova

Oltenii l-au luat pe fostul căpitan al „câinilor” pentru doar 275 de mii de euro. Acesta are un salariu de 14 mii de euro pe lună. A primit se pare şi un bonus de 120 de mii de euro la semnătură. Nistor este cel mai bun pasator din Liga I. În acest moment cota sa de piață este de 1,1 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Citeşte şi: România, în play-off-ul pentru sferturile Campionatului European de polo

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: