Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Dichiseanu, despre moartea tatălui său, Ion Dichiseanu: ”Este în continuare lângă noi”

Ioana Dichiseanu, despre moartea tatălui său, Ion Dichiseanu: ”Este în continuare lângă noi”

Ioana Dichiseanu, primul interviu dupa moartea tatalui ei

Ioana Dichiseanu, la o lună de la moartea tatălui său, actorul Ion Dichiseanu, a oferit primul interviu. Ioana este în continuare copleșită de durere și spune că-l visează în fiecare noapte pe cel care a crescut-o.

Ioana Dichiseanu, despre moartea tatălui său, Ion Dichiseanu: ”Este în continuare lângă noi”

Ioana Dichiseanu, singura fiică și copil al regretatului actor Ion Dichiseanu, a avut o relație specială cu tatăl ei. A trecut o lună de când Ion Dichiseanu a plecat din această lume, iar Ioana îi simte tot mai mult dorul. De altfel, Ioana îl visează în fiecare seară pe părintele ei și primește semne de la acesta, care arată că îi este alături.

„Am apreciat și mesajele și gândurile, dar sincer vă spun că nu am putut să răspund nimănui. Nu știu dacă o să pot trece vreodată (n.r. peste durerea pierderii tatălui). Fiecare moment pentru mine și fiecare zi care trece este grea pentru că el nu mai este fizic și îmi este dor de el în fiecare clipă.(…) Deocamdată vreau să îmi canalizez toate gândurile către tata pentru a încerca să păstrez o comunicare cu el. Mi-a apărut în vis în fiecare noapte și mi-a spus niște lucruri, am foarte multe semne și confirmări de la el că este în continuare lângă noi”, a spus fiica lui Ion Dichiseanu pentru un post TV, scrie wowbiz.ro

Ce moștenire a primit Ioana Dichiseanu de la tatăl ei

Întrebată despre acest lucru, Ioana a spus că faptul că-i duce numele mai departe este o moștenire pentru ea. Ioana este mândră de cine a fost tatăl ei în perioada cât a trăit.

„Am onoarea de a-i duce mai departe numele, frumos și cu demnitate, așa cum îi plăcea lui să spună și știu că am fost un copil bun pentru el și sper să fiu și de acum înainte.(…) Cea mai importantă moștenire pentru mine este faptul că sunt copilul lui”, a mai spus tânăra.

Ion Dichiseanu a murit pe data de 20 mai, la Spitalul Floreasca din Capitală. Acolo, era internat de câteva luni, după ce s-a infectat cu o bacterie ce i-a provocat o pneumonie bilaterală. Actorul avea 87 de ani și a fost unul dintre numele sonore ale teatrului românesc. Atunci când era internat, Ioana se interesa zilnic de starea părintelui său:

„În fiecare zi sun, cred că bietul personal medical de acolo s-a săturat să îmi audă vocea, să spun că sunt eu și cum se mai simte tata”, scria fiica artistului, care în cadrul unui post TV a dat de înțeles că personalul medical este vinovat de îmbolnăvirea tatălui.

S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent, iar mai apoi să mergem la un mare profesor (…) aș vrea să nu las lucrurile așa”, spunea Ioana Dichiseanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: