Redactia.ro
Home » Știri » Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a transmis un mesaj sfâșietor! ”Sunt convinsă că ne va proteja”

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a transmis un mesaj sfâșietor! ”Sunt convinsă că ne va proteja”

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a transmis un mesaj sfâșietor! ”Sunt convinsă că ne va proteja”

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a scris un mesaj de mulțumire pentru ginerele său, care s-a ocupat de înmormântare, dar a așternut și câteva gânduri despre cel care a fost Ion Dichiseanu. Mesajul i-a emoționat pe fani!

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a transmis un mesaj sfâșietor! ”Sunt convinsă că ne va proteja”

Femeia cu care a fost căsătorit 22 de ani îl plânge acum pe Ion Dichiseanu și a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, la câteva zile de la înmormântare marelui actor.

”Dragii mei, țin să mulțumesc ginerelui meu, Adrian Artene pentru organizarea perfectă a ceremoniei pentru Dichi al nostru. El a gândit toate detaliile, am mai venit și noi cu ceva idei dar el a fost și este stâlpul nostru. Mulțumim tuturor celor care fizic sau prin mesaje, au adus un ultim bun-rămas lui Dichi. Steaua mea nu mai strălucește dar Dichi, este acum cel mai strălucitor astru din Univers, așa cum a strălucit și aici, lângă noi. Sunt convinsă că ne va proteja și de acolo și vom avea grijă să rămână în memoriile noastre si ale celor care il iubesc. Lumină și iubire veșnică, Dichi drag!”, a scris Simona Florescu pe Facebook.

Simona și Ion Dichiseanu au fost căsătoriți 22 de ani

Simona Florescu și Ion Dichiseanu au dovedit că dragostea nu are vârstă, fiind căsătoriți 22 de ani, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Într-un interviu mai vechi, cântăreața a spus că a aflat ce vârstă are Dichiseanu în ziua nunții.

”Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa. Vârsta nu trebuie să fie un impediment. Sunt oameni care, la vârsta la care s-a căsătorit Dichi sunt rablagiţi rău de tot, dar sunt şi oameni în vârstă care sunt foarte atenţi cu ei, grijulii şi nu trec degeaba prin viaţă. Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el și la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastra pentru că el era bătran”, a povestit artista.

Cei doi au divorțat după ani mulți de căsnicie și au început să aibă o relație bună abia de curând. Se pare că aceștia nu au mai apucat să se bucure unul de celălalt decât foarte puțin, pentru că marele actor Ion Dichiseanu a plecat dintre noi foarte repede.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini