Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali, prezent la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Afaceristul a împărțit bani celor prezenți FOTO

Gigi Becali, prezent la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Afaceristul a împărțit bani celor prezenți FOTO

GALERIE FOTO (6) Gigi Becali, prezent la înmormântarea lui Ion Dichiseanu

Gigi Becali, prezent la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Marele actor a fost înmormântat sâmbătă, 22 mai, cu onoruri militare, la cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor, lângă mormântul Ionelei Prodan. Printre cei prezenți la eveniment s-a numărat și Gigi Becali, care i-a adus un ultim omagiu lui Ion Dichiseanu. La plecare, afaceristul a fost asaltat de mai mulți oameni care i-au cerut bani.

Gigi Becali, prezent la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Afaceristul a împărțit bani celor prezenți

Gigi Becali, prezent la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Moartea celebrului actor în vârstă de 87 de ani i-a îndurerat pe cei care l-au cunoscut. Ion Dichiseanu a murit joi, 20 mai, la spitalul Floreasca, după ce a fost internat în urmă cu aproape patru luni. Actorul a fost condus pe ultimul drum sâmbătă, iar la cimitirul Bellu au fost familia dar și prietenii apropiați ai actorului. Ion Dichiseanu a fost înmormântat pe Aleea Artiștilor, lângă mormântul Ionelei Prodan. Celebrul actor a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare. Printre cei care au venit să îi aducă un ultim omagiu s-a numărat și Gigi Becali, cel care a vorbit despre Dichiseanu. „L-am cunoscut, aveam o prietenie cu el. Venea pe la mine, mai stateam, mai vorbeam. Era credincios, dar nu stiu daca mergea la Biserica”.

Înainte de a-și da ultima suflare, artistul a spus că și-ar dori ca mașina mortuară să fie condusă de o femeie îmbrăcată în alb, iar dorința i-a fost respectată. Întrebat ce părere are despre acest lucru, afaceristul nu a fost de acord cu dorința prietenului său. „Nu se face asa ceva. Daca asa a vrut, nu vreau sa zic mai mult!”.

La plecarea din cimitir, finanțatorul FCSB a fost asaltat de mai mulți oameni care i-au cerut bani, moment în care Becali a scos un teanc de bani din buzunar și a început să îi împartă. „Mi-a dat 200 de lei. Ce băiat bun, am făcut și poză cu el!”, a spus un tânăr aflat în mulțime.

Ioana Dichiseanu și Simona Florescu, îndurerate la căpătâiul actorului

Printre personalitățile care au venit să-i aducă un omagiu regretatului actor s-a numărat și Fuego, care i-a adus o coroană de trandafiri albi. „Printre cea mai frumoasă amintire este aceea de la Sala Palatului, în care am maestrul a făcut un recital și eu cântam. A fost un moment pe care n-o să-l uit toată viața mea. Zece minute oamenii l-au apludat în picioare, pentru că el în momentul Acela recita un poem dedicate colegilor lui, marilor actori plecați… a fost cel mai frumos moment din viața mea. Pentru că întâlnirea cu Ion Dichiseanu a fost o experiență unică pentru mine, eu terminând și Teatru., spunea Fuego.

În timpul ceremoniei de înmormântare, Ioana Dichiseanu a fost susținută de soțul ei, Adrian, dar și de mama ei, Simona Florescu, însoțită de nepoțica ei, Anastasia. Acestea au impresionat după ce și-au făcut apariția îmbrăcate în sacouri albe, așa cum și-a dorit maestrul Ion Dichiseanu. Primul actor care i-a adus un ultim omagiu acestuia, a fost Alexandru Repan, în vârstă de 81 de ani. Colegul său de breaslă a venit sprijinindu-se într-un baston și a stat preș de câteva minute la căpătâiul artistului. De asemenea, fanii au venit care au venit să-și ia rămas bun de la Ion Dichiseanu au depus zeci de coroane de flori.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: